CULT Energy er ny hovedsponsor for OB Esport

CULT Energy er ny hovedsponsor for OB Esport

03 okt 2019

CULT Energy bliver ny hovedsponsor for OB Esport, når eSuperligaen den 13. oktober vender tilbage.

Det betyder, at de tre fynske FIFA-spillere, Andreas ”ASChampen” Storr, Lucas ”Lucz” Krøll og Nicolai ”Grøn” Grønnemose får CULT Energy på brystet af spilletrøjen, når de i den nye eSuperliga-sæson skal kæmpe for Odenses stolthed og ambitioner om at spille OB Esport videre til playoffs.

- Det er et stort skulderklap til alle omkring holdet, at det er lykkes os at få så stærkt et brand, som CULT Energy til at bakke op om holdet i form af et hovedsponsorat. Samtidigt er det et gennembrud for vores esports-satsning, der skal bruges som løftestang til at bringe OB Esport op på et nyt niveau, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

CULT Energy vil ikke kun være synlig i eSuperligaen, da en del af det nye samarbejde også indebærer, at CULT Energy vil bidrage aktivt til stadionoplevelsen på Nature Energy Park, når OB spiller hjemmekampe i 3F Superligaen.

Du kan allerede på søndag møde OB Esport, når Lukas ”Lucz” Krøll og Nicolai ”Grøn” Grønnemose besøger Albani Fanzonen fra kl. 12.00 – 13.00 inden superligaopgøret mellem OB og AC Horsens sparkes i gang kl. 14.00. I Albani Fanzone bliver der også sat et par FIFA-standere op, så du kan udfordre spillerne til en duel på Nature Energy Park.

Du sikrer dig adgang til OB – AC Horsens her

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik