AK i Hobro

11.08.2018 18:38

Et dårligt kvarter i første halvleg kostede tre mål, og dermed point, da OB lørdag tabte 3-2 i Hobro.

Alka Superliga - 5. runde
Lørdag 11. august, 16:00, DS Arena, Hobro
Hobro IK - OB 3-2 (3-0)
25. min. 1-0 Emmanuel Sabbi
28. min. 2-0 Emmanuel Sabbi
35. min. 3-0 Alexander Ludwig (Selvmål)
74. min. 3-1 Nicklas Helenius
90. min. 3-2 Rasmus Festersen

Hobro IK: 49. min. Jesper Rask, 50. min. Nicholas Gotfredsen, 70. min. Emmanuel Sabbi, 79. min. Sebastian Grønning
OB: 86. min. Rasmus Festersen

Hobro IK's startopstilling:
Jesper Rask - Jesper Bøge, Yaw Amankwah (46. min. Nicholas Gotfredsen), Rasmus Minor, Mathias Haarup - Martin Mikkelsen (81. min. Mikkel M. Pedersen), Jonas Brix-Damborg, Frans Dhia Putros, Edgar Babayan - Baye Djiby Fall (71. min. Sebastian Grønning), Emmanuel Sabbi
Bænken: Adrian Kappenberger, Nicholas Gotfredsen, Mikkel M. Pedersen, Sebastian Grønning, Mathies Skjellerup, Quincy Antipas

OB's startopstilling:
Sten Grytebust - Jeppe Tverskov, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig - Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen (37. min. Troels Kløve), Julius Eskesen (72. min Nicklas Helenius), Janus Drachmann, Jacob Barrett Laursen - Anders K. Jacobsen, Mathias Jørgensen (46. min. Rasmus Festersen)
Bænken: Oliver Christensen, Rasmus Festersen, Nicklas Helenius, Mikkel Desler, Mathias Greve, Troels Kløve, Marco Lund

Tilskuertal: 1.623

Det var et OB-hold på jagt efter sæsonens første sejr, der lørdag var kørt til Hobro. Truppen og startopstillingen var uændret i forhold til seneste kamp i Superligaen, og efter ti minutter havde striberne allerede spillet sig frem til de første to store chancer.

Først spillede Mathias Jørgensen Anders K. Jacobsen helt fri, men afslutningen blev braget lige ind på Jesper Rask i Hobromålet. To minutter efter kom Mathias Jørgensen så helt fri efter en omstilling iscenesat af Eskesen og Johnson, men han ramte ikke bolden rent, så afslutningen manglede saft og kraft.

Herefter blev spillet mere jævnbyrdigt, og mens OB dominerede totalt i starten af kampen, kom Hobro bedre med. Efter 25 minutters spil scorede Emmanuel Sabbi så til 1-0 for hjemmeholdet, efter et langt indkast blev forlænget til bageste stolpe. Bolden strøg hele vejen igennem OB-feltet, inden Sabbi let kunne sparke bolden ind i et tomt mål på hjemmeholdets første reelle afslutning i kampen.

Bare to minutter senere øgede selvsamme Sabbi føringen. Han tog sagen i egen hånd, afdriblede flere OB-spillere på sin vej til målet fra midten af vores banehalvdel, inden han sparkede den fladt ind i det lange hjørne.

OB kom egentlig spillemæssigt godt igen, men hjemmeholdet viste sig ekstremt effektive. Denne gang brød Babayan igennem på venstrekanten og afsluttede fladt. En flot redning fra Sten Grytebust forhindrede bolden i at gå i mål, men den røg lige ind i Alexander Ludwig og ind i målet til 3-0.

Allerede tre minutter inde i anden halvleg fik OB så chancen for at sparke lidt spænding tilbage i opgøret. Jesper Rask kom for voldsomt ud til et indlæg og i stedet for at bokse til bolden, boksede han ind i en OB-spiller, hvorfor dommer Mikkel Redder tildelte OB et straffespark. Indskiftede Rasmus Festersen sparkede fladt i sin egen venstre side, men Jesper Rask gjorde sin fejl god igen og reddede straffesparksforsøget fra Festersen.

Fem minutter senere i kampen var Jeppe Tverskov tæt på at få stanget bolden i netmaskerne, men Djiby Fall reddede den på mållinjen. Med tyve minutter tilbage af kampen kom Nicklas Helenius så på banen for Julius Eskesen, og bare tredive sekunder senere var han tæt på at score, men han fik ikke ordentligt ram på afslutningen. Det gjorde han til gengæld tre minutter senere, da han fra kanten af feltet bragede et frispark ind i kassen til 3-1.

OB fortsatte ufortrødent med at presse på, men den næste reducering kom først to minutter inde i overtiden ved Rasmus Festersen. Mere tid var der desværre ikke, og kampen endte derfor med en sejr til Hobro på 3-2.

19. august, 20:00 OB – FC Midtjylland, Nature Energy Park