Annonce
Annonce
Daniel Obbekjær tager til prøvetræning i Brighton
Nyt fra OB

Daniel Obbekjær tager til prøvetræning i Brighton

12 jan 2020
Annonce

Vores 17-årige førsteholdsspiller Daniel Obbekjær rejser til den engelske sydkyst for at prøvetræne i Premier League-klubben Brighton.

Annonce

2020 starter med lidt af et eventyr for Daniel Obbekjær, som i dag er rejst til prøvetræning i Premier League-klubben Brighton. Englænderne har holdt øje med forsvarsspilleren i et stykke tid og har også været i Danmark for at følge ham. Det er så foreløbigt mundet ud en prøvetræning, som løber indtil fredag d. 17. januar.

- Vi er glade for at have Daniel i vores trup, og vi synes, at det er flot, at en klub som Brighton i den bedste engelske række har fået øje på hans kvaliteter. Han kommer jo fra Næsby BK og er via vores samarbejde i Øens Hold havnet i OB, hvor han hurtigt etablerede sig. I foråret 2019 fik han debut i Superligaen i Parken mod de kommende danske mestre fra FC København som en af de yngste i OB´s historie, og det var helt naturligt at rykke ham fast op i førsteholdstruppen op til denne sæson. Det er flot arbejde af vores trænere på akademiet, at de har fået Daniel kørt ind som anfører på det danske U18-landshold, fast mand på vores succesrige U19-mandskab og som en del af superligatruppen. Vi håber naturligvis, at han får et godt ophold, og så må se, hvad der skal ske, siger OB´s sportschef Michael Hemmingsen.

Brighton er et populært feriested, og byen er kendt for at være den lykkeligste i England. Og det er da også en lykkelig Daniel Obbekjær, der glæder sig til at komme til prøvetræning i det britiske:

- Det er helt vildt fedt at få den chance. Det er jo en stor klub, og jeg skal træne med deres U23-hold, hvor jeg er meget spændt på at se deres niveau. Det bliver også ret spændende at se deres faciliteter og i det hele taget setuppet i en Premier League-klub. Det er en kæmpe fodboldmæssig udfordring og oplevelse, der venter mig derovre. Jeg er stolt over at komme i betragtning til en prøvetræning, og nu skal jeg over og gøre mit allerbedste. Derefter tager vi tingene, som de kommer, siger han.

Daniel Obbekjær rejser til England i dag og skal deltage i træningspas, indtil turen går hjem til Odense igen fredag d. 17. januar.

Annonce