Annonce
Annonce
Daniel Obbekjær udlejes til italienske S.P.A.L.

Daniel Obbekjær udlejes til italienske S.P.A.L.

22 jan 2021
Annonce

Vores 18-årige forsvarsspiller Daniel Obbekjær skal frem til sommerferien tørne ud for italienske S.P.A.L., som har lejet ham resten af denne sæson.

Annonce

Daniel Obbekjær var en stor profil for vores U19-drenge, da vi i sidste sæson vandt DM-guld, og i denne sæson har han også været et af de sikreste navne på holdkortet for U19-drengene. Det har medført, at der er opstået en stor mulighed for en ny, spændende fodboldtilværelse i Italien, og derfor har vi i dag udlejet ham til italienske S.P.A.L.

- Daniel er professionel helt ud til fingerspidserne, og han bidrager særdeles positivt til et godt træningsmiljø, hvor han arbejdsindsats altid har været forbilledlig både på og uden for banen. Nu har Daniel fået en stor chance for at spille sig til en fuldtidskontrakt i Italien, hvor han i S.P.A.L. skal vise sig frem i de næste seks måneder. Det er en rigtig stor chance, og vi ønsker Daniel held og lykke i Italien, siger sportschef i Odense Boldklub, Michael Hemmingsen.

- Det er samtidigt en rigtig god historie for Akademiet, der endnu en gang har uddannet en spiller til et niveau, der gør ham interessant for udenlandske klubber. Vi håber, han kommer til at klare det rigtig godt, og vi kommer helt sikkert til at følge hans udvikling tæt, siger Michael Hemmingsen.

Italienerne er nedrykkere fra Serie A, og de indtager i øjeblikket en tredjeplads i serie B, mens deres U19-drenge er nummer fire i Primavera 1 foran hold som Inter, AC Milan og Juventus. Derfor ser Daniel Obbekjær også selv frem til det kommende halve år i italienske S.P.A.L.:

- Jeg har lært rigtig meget i OB, siden jeg skiftede dertil fra Næsby Boldklub, og jeg er taknemmelig for, at jeg allerede i april 2019 fik muligheden for en fuldtidskontrakt i klubben. Nu glæder jeg mig helt vildt til at prøve mig af i en anderledes fodboldkultur end den danske. Jeg vil rigtig gerne takke OB for at lade mig få chancen i S.P.A.L., og jeg ønsker alle i klubben held og lykke med resten af sæsonen, siger Daniel Obbekjær.

Lejeaftalen gælder i resten af den igangværende sæson, og der er allerede nu aftalt en fremtidig købssum mellem OB og italienske S.P.A.L.

Annonce