DSC_0541

19.01.2020 17:10

Det blev U17-drengene fra AaB, der rendte med sejren i BC Catering Cup, da de slog Vitesse Arnhem med 3-2 i en hæsblæsende finale.

Finalen i U17-turneringen BC Catering Cup blev et dansk-hollandsk opgør, da AaB og Vitesse Arnhem tørnede sammen. Her var det hollandske Vitesse, der kom bedst fra land, da de i første halvleg bragte sig foran med 1-0.

Det var en tæt kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, mens der også var chancer i begge ender af banen. Vi skulle dog hen til kampens 40. minut, inden vi fik næste scoring i kampen. AaB blev tildelt et frispark på kanten af feltet, og U17-Ligatopscorer Christian Wagner stod klar ved bolden. Tog sit tilløb og sparkede den fladt ind ved den fjerneste stolpe, så der kom balance i regnskabet.

Minuttet efter måtte den hollandske keeper endnu en gang hive bolden ud af nettet, og igen var det Christian Wagner, der var manden bag målet. Et indlæg fra højresiden blev rettet af, og ved den fjerneste stolpe faldt bolden ned for fødderne af Christian Wagner, som sikkert sparkede den i kassen.

Herefter fik hollænderne bedre fat i kampen, uden det for alvor blev et længerevarende pres mod nordjydernes mål. Selvom de havde chancer, var det AaB, der igen scorede som det næste hold i kampen; og igen var det efter et indlæg. På højresiden brød de igen igennem, og denne gang var det et indlæg i en høj bue, som Christian Wagner satte hovedet på, så de bolsjestribede kom på 3-1 med fem minutter tilbage af kampen.

Scoringen fik Vitesse til at skubbe kæderne længere frem på banen, og de intensiverede deres pres. Med et minut tilbage af kampen fik de så deres reducering, og i de fem minutters overtid havde de flere muligheder for at udligne. En stærkt spillende keeper fra AaB blev dog kampafgørende, og så kunne nordjyderne strække armene i vejret som vindere af BC Catering Cup 2020, hvorved de fik deres hævn fra 2019, hvor de tabte finalen efter en straffesparkskonkurrence.