Annonce
Annonce
DBU rangerer OB blandt landets bedste talentudviklere
Akademi

DBU rangerer OB blandt landets bedste talentudviklere

31 maj 2021
Annonce

DBU rangerer hvert år landets fodboldklubber i deres evne til at udvikle talenter, og for tredje år i træk er vi vurderet som landets femtebedste talentudvikler.

Annonce

På baggrund af rapporter fra uafhængige auditører vurderer DBU hvert år alle klubber, der søger talentlicens i Danmark, og endnu en gang rangerer DBU vores Akademi blandt landets bedste.

- Vi har endnu en gang fået en femteplads, og det er rigtig, rigtig flot, og jeg synes, at det er en kæmpepræstation, der passer som fod i hose med vores nye strategi, siger Tonny Hermansen, der er teknisk chef i OB, og tilføjer:

-  Vi har blandt andet taget et gevaldigt spring på faciliteter i klubben i løbet af det seneste år, og det har også været med til at løfte vurderingen af klubben. Vi er nummer fem i Danmark, og det er rigtig godt, men vi skal hele tiden være opmærksomme på, at hver dag er en udviklingsdag, så derfor skal vi nu ind og kigge på, hvordan vi kan flytte os yderligere.

Auditørerne undersøger blandt andet klubbernes organisation, struktur, uddannelse, udvikling, rekruttering, faciliteter, strategi og produktivitet, og da vi i sidste uge præsenterede klubbens fremtidige retning mod 2026, har vi med spænding ventet på, hvordan auditørerne vurderede klubben.

- Et af punkterne i DBU’s vurdering er strategi, og der er vi heldigvis rigtig godt med. Det, vi har lavet gennem de seneste år, har været med til at skabe et fundament, vi hele tiden kan bygge videre på. Det er vigtigt for os, så der er en tydelighed hele vejen gennem klubben fra børnefodbolden og op til superligatruppen, siger Tonny Hermansen.

OB var ikke den eneste klub i Øens Hold-samarbejdet, der har søgt talentlicens i Danmark, da Dalum IF, Middelfart G&BK, Næsby BK og S.f.B også er blevet belønnet med stjernerangering.

 

Annonce