- De sejre der føles allerbedst
Superliga

- De sejre der føles allerbedst

20 jul 2018

Ryan Johnson Laursen forventer en kamp med masser af tænding, og han synes, det er sejre i de kampe, der er de sjoveste.

Søndag klokken 14:00 gælder det sæsonens første hjemmebanekamp, når OB tager imod SønderjyskE, og netop første hjemmekamp er noget, Ryan Johnson Laursen ser frem til.

- Jeg glæder mig til at gå på banen i Odense igen, og vi skal finde noget af det spil frem, som vi viste i træningskampene. Jeg glæder mig helt vildt til at møde alle fansene igen – efter hvad der virker som en utrolig lang pause fra betydende fodbold, men jeg håber også, at fansene glæder sig til det, for jeg har en forventning og forhåbning om, at det bliver rigtig sjovt, fortæller Ryan Johnson Laursen, inden han sætter et par ord på, hvad ugen er gået med.

- Vi brugte den første dag efter kampen i Vendsyssel på at komme videre. Den var rigtig tung, vi var meget skuffede over kampen og vil gøre alt for at få vendt det, for det er utrolig vigtigt, at vi fra starten af sæsonen kommer ud og får nogle sejre. Derefter har vi sporet os ind på SønderjyskE, og vi har foretaget noget taktisk træning, hvor vi har forberedt os på de ting, som vi ved, SønderjyskE er gode til.

Netop SønderjyskE er et hold, OB-truppen bør forberede sig godt på. Historisk set er det i Superligaen fuldstændig jævnbyrdigt mellem de to klubber, der har tørnet sammen 36 gange, hvor begge klubber har vundet 14 gange. På det seneste er det dog sønderjyderne, der har overtaget, hvor OB i de seneste 13 kampe blot har vundet en. Det skete til gengæld for nylig, da OB den 2. april 2018 vandt med 2-1 på hjemmebane, så der er forhåbninger om et godt resultat søndag, og Ryan Johnson Laursen ser frem til en kamp med masser af tænding.

- Jeg forventer klart, at SønderjyskE kommer med det sædvanlige, som er fight, dødbolde og masser af dueller. Man skal være klar fra start mod SønderjyskE, ellers kan de score når som helst. Vi har det notorisk svært ved dem, men har på det seneste haft et godt tag på dem i kampene, og kunne vel reelt set have vundet alle fire over dem i sidste sæson. Men det gjorde vi ikke, og det var der jo en grund til, så det skal vi have lavet om på. Jeg glæder mig, og det kommer nok til at starte som en krig, men når kampen har sat sig, er jeg sikker på, vi nok skal få skabt muligheder.

- Jeg synes, den type kampe er rigtig sjove. Man får sagt nogle ting til hinanden i kampens hede, og det skaber tænding og giver kampen et ekstra pift. Det er altid sjovt, og kan vi krydre det med en sejr, så er det næsten de sejre, der føles allerbedst, fortæller OB’s nummer fire.

Selvom OB notorisk har det svært mod SønderjyskE, så har Johnson Laursen tro på tingene, og han er overbevist om, at det ender med en stribet sejr søndag eftermiddag.

- Vi er et bedre hold, og vi vil det mere end dem. Det er to hold, der begge tabte i første runde, og begge hold vil vise, at de er bedre end det, men jeg er fuldstændig overbevist om, at vi går derfra med sejren, når kampen fløjtes af.

OB og SønderjyskE spilles på Nature Energy Park, og du kan købe billet til kampen her.

Husk, at vores nye Albani Fanzone åbner klokken 12:00, mens den ligeså nye Faxe Kondi Fanzone åbner klokken 13:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik