_DSC2044 kopier

10.09.2022 20:04

En intens og tæt kamp mod F. C. København, hvor vi kom bagud, endte med en stribet sejr, da unge Yankuba Minteh tændte stadionet af med en sen scoring.

3F Superligaen, Runde 9
Fredag den 10. september kl. 19.00, Nature Energy Park

OB – F. C. København
0-1: Mads Frøkjær-Jensen – selvmål (21.)
1-1: Issam Jebali (45.)
2-1: Yankuba Minteh (86.)

Advarsler:
OB: Mihajlo Ivančević (21.), Bashkim Kadrii (90.), Gustav Grubbe (90.+1)
F. C. København:  Rasmus Falk (45.+2), Viktor Claesson (90.), Nicolai Boilesen (90.+4)

Kampens dommer: Jakob Kehlet

Tilskuere: 12.056

Foran en flot kulisse på Nature Energy Park fyldt med stribede tribuner fik vi her til aften besøg af F. C. København.

Det var helt klart københavnerne, som tog styringen fra kampens start, og de lagde et hårdt pres.

Kampens første chance opstod allerede efter 7 minutter, da en fejlaflevering efterlod bolden til en FCK-spiller, som fra feltet skød, men ramte forbi målet.

Striberne viste sig stærke i omstillingerne, men vi skulle vente i over et kvarter, før Issam Jebali kunne sende den første OB-afslutning afsted, men den lå desværre lige i hænderne på Mathew Ryan.

Kort tid efter var det FCK, som kunne smide en aflevering ind fra venstre side af feltet, men heldigvis var bolden for hård til, at Karamoko kunne nå at prikke til den.

Bolden var knap nok sendt afsted igen, før Viktor Claesson kunne sende den mod målet. Afslutningen blev afvist af stolpen, men derfra røg den retur på Mads Frøkjær, som ikke kunne nå at reagere, inden den gik i eget net.

OB prøvede herefter at gøre gengæld, og Mathew Ryan måtte også kaste sig, da Issam Jebali forsøgte sig på kanten af feltet – desværre uden det blev til et mål.

Kort inden pausen lignede det, at FCK kunne gå til pause med en føring, men den gik ikke. Issam Jebali modtog nemlig en flot stikning fra Bashkim Kadrii, som sendte ham alene afsted mod målmanden, og her sendte tuneseren den køligt højre om målmanden og gjorde det til 1-1.

Anden halvleg var knap nok begyndt, da Franco Tongya opsnappede bolden fra en FCK-forsvarsspiller, og herfra satte han fart ind i feltet, inden han sendte den ind til Bashkim Kadrii, der kun var millimeter fra at prikke den i kassen.

FCK var stadig farlige i den anden ende, da Victor Kristiansen langt udefra sendte bolden mod toppen af vores mål, men Martin Hansen var vågen og fik afvist bolden. Kort tid efter var det Hákon Haraldsson, som prøvede fra hjørnet af feltet, men skuddet blev blokeret af Mihajlo Ivančević, som kastede sig ned foran.

Efter 65 minutter var det igen Issam Jebali, som var tæt på, da han forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet, som desværre lige gik forbi målet, og kort tid efter var det Franco Tongya, som forsøgte sig med det samme, men bolden blev blokeret.

Vi fortsatte med at være farlige på omstillingerne, og efter 70 minutter var det lige ved at ske, da Franco Tongya modtog en perfekt aflevering inde i feltet, men på hans forsøg røg bolden langt over mål. Og igen, en chance kom sjældent alene; kort tid efter stod Issam Jebali i samme situation, hvor han efter at have lagt den til rette sendte bolden ind på stolpen.

Kampen skulle afgøres af dagens yngste spiller, indskiftede Yankuba Minteh, som opsnappede bolden efter et godt presspil fra Bashkim Kadrii, og herefter bankede den unge offensivspiller bolden i nettet.

Derfor kunne hele stadion bryde ud i jubel, da dommeren fløjtede en intens kamp af med cifrene 2-1 til OB.