- Dejligt at slutte året af på hjemmebane
Superliga

- Dejligt at slutte året af på hjemmebane

13 dec 2018

Jeppe Tverskov håber at runde efterårssæsonen af med en sejr, når OB fredag aften møder AaB på Nature Energy Park.

Striberne løber på banen for sidste gang i 2018, når gæsterne fra Aalborg kigger forbi Nature Energy Park. OB’s viceanfører glæder sig til, sammen med holdet, at få sat sidste aftryk på året, og han er især glad for at slutte af på eget græs.

- Det er naturligvis dejligt, at vi slutter året af på hjemmebane, og vi håber at se en masse glade mennesker på lægterne. Vi har været inde i en god periode, hvor selvtilliden har været høj, og derfor bliver det ærgerligt at skulle gå på pause - men det bliver også rart at kunne få lidt hvile til benene, og spillere, der har haft småskavanker kan få dem plejet og blive fit igen, siger Jeppe Tverskov.

OB mødte AaB tidligere på efteråret i Aalborg, hvor striberne vandt 1-0 på et smukt mål af Casper Nielsen. Jeppe Tverskov håber, striberne vil kunne gentage den bedrift i morgen, hvor OB gerne skal være mere dominerende på bolden.

- Det bliver en tæt og svær kamp. Der er mange hold, som ligger side om side i Superligaen, og AaB er også med i det felt. De vil med en sejr kunne overhale os, og omvendt kan vi med en sejr skubbe yderligere afstand til dem og slutte i top seks – det jagter vi selvfølgelig, fortæller Jeppe Tverskov og fortsætter.

- Vi griber kampen an, som vi har grebet de andre kampe an. Vi havde godt fat i AaB, da vi mødte dem i Aalborg, hvor vi var meget kompakte i kæderne og gode i omstillingerne. Det vil vi gerne vise igen i morgen. Vi skal gerne være endnu mere dominerende på bolden, men det skal ikke komme på bekostning af vores defensive struktur. Vi skal tro på vores eget koncept og flytte kampen over på vores præmisser.

Selvom striberne tabte i sidste weekend til de danske mestre, så forventer Jeppe Tverskov ikke, at det nederlag får nogen betydning for AaB-kampen.

- Kampen mod FCM kommer ikke til at påvirke vores opgør i morgen. Vi er ikke ramt på selvtilliden, da det er svært at spille i Herning og få alle tre point med hjem, og det vidste vi godt, inden vi gik ind til kampen. Det pointtab betyder ikke, at vi er pisket til at vinde over AaB, da der stadig er syv kampe tilbage i grundspillet, men får vi de tre point i morgen, så er vi godt stillet til efter vinterpausen.

En sejr over AaB vil betyde, at OB overvintrer på Superligaens fjerdeplads, og det kan påvirke mentaliteten frem mod forårssæsonen, mener Jeppe Tverskov.

- Det betyder en del for det mentale, om vi overvintrer på fjerdepladsen eller niendepladsen efter den her runde. Det vil være en lidt irriterende ting at blive mindet om her i pausen, at man pludselig ligger udenfor top seks, men omvendt kan det blive en dejlig ting at kigge på tabellen, hvis man er rykket et stykke fra de andre midterhold. Det vil især være skønt med en afstand på fem point ned til AaB. 

OB jagter årets sidste point mod AaB i morgen kl. 19 på Nature Energy Park, og du kan købe din billet ved at klikke her. Kom og støt drengene for sidste gang i 2018. 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik