Annonce
Annonce
- Dejligt at være tilbage på fodboldbanen
3F Superliga

- Dejligt at være tilbage på fodboldbanen

17 apr 2021
Annonce

Max Fenger gjorde i sidste uge comeback, da han fik ti minutter i benene mod Vejle, og han er glad og begejstret over igen at spille fodbold.

Annonce

Søndag eftermiddag klokken 14.00 møder vi SønderjyskE hjemme på Nature Energy Park. Det er tredje runde i kvalifikationsspillet, og inden kampen er ligger vi på andenpladsen – et enkelt point foran SønderjyskE. Derfor kan man godt forvente en tæt kamp mod et mandskab, som vi har spillet syv af de otte seneste kampe uafgjort mod. Max Fenger er dog ikke i tvivl om, at vi har, hvad der skal til for at kunne tage alle tre point.

- Forventningerne til søndagens kamp er, at vi som hold kommer ud med det rigtige udtryk. Vi er et hold med rigtig mange dygtige fodboldspillere, og det viser vi hver dag på træningsbanen. Vi har også vist det i perioder i 3F Superligaen. Så kommer vi ind i kampen med det rigtige udtryk som et samlet hold, så har vi et højt niveau, og så har vi også niveauet til at tage alle tre point, siger Max Fenger.

Søndagens modstander fra SønderjyskE spillede kamp så sent som torsdag eftermiddag, hvor de spillede sig i finalen i Sydbank Pokalen. Dermed er det også en modstander med kvalitet, vi får besøg af.

- SønderjyskE er et godt hold, det viste de så sent som i torsdags mod FC Midtjylland. Men som sagt; hvis vi spiller op til vores bedste, og vi har det rigtige udtryk, så har vi, hvad der skal til for at slå dem, selvom de uden tvivl kommer til kampen med masser af selvtillid i truppen, fortæller Fenger.

I seneste runde mod Vejle Boldklub gjorde Max Fenger comeback på banen, da han for første gang fik minutter i 3F Superligaen siden november sidste år, hvor han scorede på Brøndby Stadion. Derfor er det også en Max Fenger i godt humør for tiden efter de ti minutter han fik mod Vejle Boldklub.

- Jeg synes, det går rigtig godt med mig, og det er rigtig rart et være tilbage på fodboldbanen. Det har været hårdt at sidde ude, men nu er jeg både glad og begejstret over at kunne spille igen, og det er dejligt igen at føle sig fit, siger Max Fenger om sin egen tilstand.

Mens Max Fenger gjorde comeback for en uge siden, så må vi vente yderligere et par dage, inden der kommer endnu et længeventet comeback. På onsdag må de danske fodboldfans nemlig igen komme på stadion og se fodbold, og det er noget, Fenger ser frem mod med glæde.

- Kampen mod SønderjyskE bliver forhåbentlig afrundingen på en alt for lang periode uden fans. Nu skal vi runde det afsnit af, og så kan vi glæde os over, at der snart er fans på tribunerne. Det er noget, vi alle ser rigtig meget frem til, siger Max Fenger.

Kampen mellem OB og SønderjyskE spilles på Nature Energy Park søndag klokken 14.00. Der er desværre ikke adgang for tilskuere til den kamp – i stedet kan du følge den på Eurosport 2, hvor de starter med at sende optakt klokken 13.00.

Annonce