jj foto

17.10.2021 14:34

OB havde inden dagens kamp ikke tabt på hjemmebane i de seneste 5 forsøg. Det sluttede desværre søndag eftermiddag, da Randers FC vandt med 2-1.

Dommer: Aydin Uslu

På en overskyet søndag eftermiddag var de fynske striber værter for hestene fra Kronjylland i en kamp af stor betydning for OB i forhold til at holde fast i en top-6 placering.

Det første kvarter bar præg af bølgende spil frem og tilbage, hvor OB dog var klart stærkest på bolden, hvor der var flere gode, stribede aktioner både defensivt og offensivt. De helt store chancer udeblev dog.

I det 18. minut kom den første store chance for OB – og den blev udnyttet. Mickelson leverede et godt dybdeløb og kunne lægge bolden af til Thrándarson på kanten af feltet, der med en førstegangsberøring sendte en blød bold bagerst i feltet. Her dukkede Frøkjær op med panden og sneg bolden mellem benene på Randers’ målmand. Smukt opspil – fortjent 1-0 føring til OB.

Dette afholdte dog ikke Randers fra at teste det fynske forsvar, og efter 4 hjørnespark i rap, lykkedes det da også næsten for Randers. H.C. greb dog afslutningen.

I det 30. minut blev der dømt straffespark til Randers efter et forsøgt indlæg ramte Bashkims hånd. Dommeren vurderede, at hånden var i en position, der var unaturligt langt fra kroppen. Men heldigvis var HC skarp og pillede straffesparket. Fortsat 1-0 til striberne.

Det resterende kvarter plus tillægstid af 1. halvleg var præget af flere gode aktioner fra Thrándarson, HC og Frøkjær, hvor sidstnævnte leverede gode offensive aktioner på samlebånd og udgjorde en konstant trussel mod Randers’ forsvar.

1. halvleg sluttede fuldt fortjent 1-0 i fynsk favør, hvor de fynske fans som sædvanlig gjorde det fremragende på lægterne

2. halvleg startede på samme vis som 1. halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage, men OB dog synede stærkest på bolden. Mads Frøkjær fik bl.a. sat Bashkim Kadrii op til afslutning et par gange. Gevinsten udeblev dog.

I det 55. minut kunne Randers’ Odey dog udnytte en fejlaflevering i det Odenseanske forsvar og bringe Randers på 1-1.

I det 68. minut bankede OB på til at tage føringen på ny. Jens Jakob erobrede bolden centralt på banen, drev den frem og kom til en afslutning. Desværre blev den afrettet og sneg sig lige akkurat forbi stolpen. Kort efter blev Frøkjær spillet helt fri af Kløve, men Frøkjærs afslutning sad midt på Carlgren i Randers-målet. Fortsat 1-1.

Randers var dog også offensivt orienterede og lignede ikke et hold, der var tilfredse med 1-1. I det 82. minut fik Hammershøj-Mistrati sat hovedet på et indlæg fra Kehinde og gjorde det til 1-2 til Randers, der også blev kampens slutresultat.

Hans Christian Bernat – Nico Mickelson, Alexander Juel Andersen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik – Jens Jakob Thomasen (Simon Ayo Okosun 77.), Aron Thrandarson – Moses Opondo (Troels Kløve 61.), Mads Frøkjær, Max Fenger (Breum 87.) – Bashkim Kadrii (Lieder 77.)
Bænken: Sayouba Mandé, Mart Lieder, Ayo Simon Okosun, Robin Østrøm, Troels Kløve, Kasper Larsen, Jakob Breum