- Der har været utrolig god støtte hele vejen
Superliga, Førsteholdet

- Der har været utrolig god støtte hele vejen

24 maj 2019

Vi spiller mesterskabsspillets sidste kamp på lørdag mod Brøndby IF, og Jacob Barrett Laursen er glad for, at man slutter en flot sæson på hjemmebane.

På lørdag gælder det årets sidste kamp i mesterskabsspillet. Her er modstanderen Brøndby IF. Der skal fortsættes med de gode takter og fokus skal være på vores eget spil, mener Barrett.

- Jeg synes, vi har spillet rigtig klogt mod dem, når vi har mødt dem her i sæsonen. Det er også derfor, vi ikke har tabt til dem i de tre kampe, vi har mødtes. Det har været fuldt fortjent, og det er noget af det samme spil, vi skal ud og vise her på lørdag. Det er vores fort, der kommer mange på lægterne, og vi glæder os. Vi skal op og lægge en masse pres på, og skal vi bare spille med kuglen, fordi det er noget af det, vi er bedst til.

Det er vigtigt, man kan afgøre det på hjemmebane foran en masse stribede fans, mener Barrett.

- Det betyder selvfølgelig alt, at vi kan afgøre det på hjemmebane – især på vores hjemmebane og især i år. Der har været utrolig god støtte hele vejen, og det er altså noget, der giver de sidste fem procent, når der kun er et kvarter tilbage af kampen, og man er ved at være brugt. Så det er helt fantastisk, det skal vores fans have stor ros for.

Nordsjælland-kampen markerede desuden kamp nummer 100 for Barrett, og det er en milepæl, han selv er rigtig glad for at have nået, selvom den har ladet vente lidt på sig.

- Det er stort at nå min kamp nummer 100. Det er fantastisk at være i OB. Det har været en pisse god trup, jeg har været en del af i alle de år, jeg har været her. Det eneste minus har været de trælse skader, jeg har været ramt af on and off. Det er også derfor, jeg først har fået min kamp nummer 100 nu. Når det så er sagt, så har det været en utrolig fed tid i klubben.

Hvis du vil være med til at hylde vores farlige venstreback, så kan du gøre det på lørdag kort før kampstart kl. 17.

Der er allerede solgt over 13.000 billetter til kampen, og Barfoed-tribunen er allerede udsolgt. Det bliver en fantastisk fodboldaften, hvor du kan varme op til kampen med en masse underholdning før kampen - blandt andet kommer En Lille Pose Støj og spiller Kim Larsen-sange.

Du kan sikre dig din billet til kampen lige her, og hvis du køber den tidligere end 24 timer før kampen fløjtes i gang, så sparer du 40 kr.