Annonce
Annonce
- Der kommer fuld knald på
Førsteholdet

- Der kommer fuld knald på

08 okt 2022
Annonce

For tredje hjemmekamp i træk tyder det på, at vi får over 10.000 tilskuere på stadion, når vi i morgen møder Silkeborg IF, og det er noget, der gør indtryk på Jakob Breum.

Annonce

I morgen hylder vi Øens Hold, og Jakob Breum er en af de spillere, som selv har repræsenteret Øens Hold, så han kender alt til oplevelsen, som de unge, fynske fodboldspillere fra hele Fyn kan se frem til.

- Jeg har selv været med til sådanne arrangementer, så jeg ved, at det betyder noget for de drenge, der kommer. Når man selv har været igennem det, så ved man, hvilken oplevelse det kan være, når man er ude og se fodbold med alle sine holdkammerater, så på den måde, så har det selvfølgelig en ekstra effekt, siger Jakob Breum.

Og der er rigtig mange fynboer, som gerne vil være med til at hylde Øens Hold i morgen, da det tyder på, at der kommer over 10.000 tilskuere til kampen, og det er noget, som altid betyder meget for spillerne på banen.

- Det betyder også, at der kommer nogle flere tilskuere, hvilket også gerne skulle udmønte sig på banen ved, at der kommer mere stemning, og at vi kan høre og mærke supporten fra tilskuerne i begge ender. Der kommer fuld knald på, og så giver vi den en ekstra skalle, og det kan kun hjælpe os.

- Det bliver en tæt kamp

Torsdag aften kunne Jakob Breum og resten af spillertruppen se, Silkeborg IF besejre FCSB med 5-0 i Conference League, og derfor må vi også være opmærksomme på jydernes styrker:

- Jeg tænker, det bliver en tæt kamp. Det plejer som regel at være tætte kampe og typisk indenfor et mål, hvis nogen af holdene vinder, og der plejer altid at være godt spil, men det er klart, at vi skal også være opmærksomme på, at Silkeborg er et hold, som gerne vil have bolden, så det er også en kamp, hvor vi i perioder skal acceptere ikke at have bolden og udnytte de gange, vi får bolden, så vi kan se, om vi kan stresse dem til at lave nogle fejl, inden de får ro på deres spil, siger Jakob Breum.

Hvis du også vil være med til søndagens fodboldbrag, så sikrer du dig billet til kampen her.

Annonce