- Der venter en god, men svær kamp
Nyt fra U17

- Der venter en god, men svær kamp

07 sep 2019

U17-drengene møder lørdag FC Midtjylland på udebane, og Ivan Poulsen tror på, at Striberne kan tage point med hjem til Fyn i en svær kamp.

U17-drengene har fået en fornuftig start på sæsonen, og lørdag møder de FC Midtjylland på udebane, hvor Ivan Poulsen forventer en svær kamp.

- Det bliver rigtig svært. FCM har vundet deres seneste kampe rigtig stort, så det er et hold fyldt med selvtillid, og det bliver uden tvivl svært. Vi har haft nogle gode kampe og leverer igen en god præstation mod FCK i sidste weekend. Vi skal fortsætte med at bygge på i forhold det spillemæssige, og så er jeg ikke i tvivl om, at der venter en god, men svær kamp i Ikast lørdag eftermiddag, siger Ivan Poulsen.

I sidste weekend blev det til et enkelt point mod FCK, efter en sen udligning, og siden da har Striberne lagt yderligere på.

- Vi har styrket relationerne i holdet og sørget for at finpudse skarpheden i begge felter. Hvis vi kan fortsætte den gode spillemæssige stime og bringe det rigtige indtryk ind i kampen, så har vi troen på, at vi kan komme hjem med alle tre point.

Kampen mellem OB og FCM i U17-Ligaen spilles på Ikast Stadion lørdag klokken 15.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik