- Der venter os en spændende måned
Superliga, Førsteholdet

- Der venter os en spændende måned

29 okt 2018

OB gik ubesejret igennem oktober, og den bølge skal striberne ride videre på i november, mener Jeppe Tverskov, som gerne vil have endnu flere sejre.

Oktober lakker mod enden, og OB kan se tilbage på en måned uden nederlag. Det blev først til en sejr på 2-0 mod Thisted i Sydbank Pokalen, dernæst kom tre kampe i Superligaen mod AGF, Brøndby og SønderjyskE, der hver kastede ét point af sig. Jeppe Tverskov er glad for at være ubesejret i oktober, men han havde håbet på flere sejre.

- Det blev en måned med for få sejre, men heldigvis ingen nederlag. Vi kan tage lidt med videre til næste måned, og hvis vi gerne vil rykke længere op i tabellen, skal der komme flere point og flere sejre i den næste periode. Mange hold i midten af Superligaen spiller uafgjort for tiden, og ligaens midte er blevet endnu tættere efter weekenden, så en sejr vil helt sikkert kunne rykke ved vores placering. Det er altid flot at få point i Brøndby og på deres hjemmebane, men ellers har det været nogle kampe mod hold, vi ligger meget tæt på, og som vi gerne vil op og kæmpe med. Brøndby og AGF ligger i den ende, hvor vi gerne selv vil op, derfor havde en sejr over netop de hold betydet meget. Det er ærgerligt, at vi ikke fik en sejr over de hold, men det er også vigtigt ikke at give dem en sejr. Det har været lidt både og, fortæller Jeppe Tverskov og fortsætter.

- Vi er som klub rigtig glade for, at vi er blevet stabile i det defensive arbejde. Det har været et af vores fokuspunkter efter den dårlige sæsonstart. Vi er kommet derhen, hvor vi gerne vil være defensivt. Der er stadig punkter, hvor vi gerne vil udvikle os, og det er blandt andet i det offensive spil. Vi skal indføre flere klare mønstre, og vores pres skal forbedres. Jeg føler i hvert fald, at vi er kommet i mål med det defensive fokuspunkt.

I november skal striberne igen spille fire kampe, hvor to af opgørene er mod Hobro, der både venter i Superligaen og Sydbank Pokalen, derudover venter to kampe mod Esbjerg og FC Nordsjælland. Jeppe Tverskov forventer, at det bliver en hård måned med mange interessante opgør.

- Det spidser til inden afslutningen på efterårssæsonen, og det er vigtigt for mange hold at ligge det rigtige sted i tabellen, inden de afgørende kampe i foråret. Vi ved, at vi kommer til at kæmpe med næb og klør mod andre hold, der har samme ambitioner som os. De sidste seks kampe i Superligaen inden jul kommer til at være vigtige i forhold til at få et godt afsæt for den næste halvsæson. FC Nordsjælland er et hold, vi ligger tæt på, og en sejr vil give et godt ryst til at komme længere op i tabellen. Vi ved, hvor gode de er på hjemmebane, og det bliver helt sikkert en svær opgave for os at tage point deroppe. Det er også altid sjovt at komme langt i pokalen, og derfor bliver kampen mod Hobro interessant, for pludselig er der kun to kampe til, at man står inde i Parken og skal spille finale. Der venter os en spændende måned, hvor hver eneste kamp får stor betydning for os, siger Jeppe Tverskov og fortæller om succeskriterierne for november.

- Vi skal i hvert fald videre i Sydbank Pokalen, og vi vil helst kunne gå på banen uden at tabe i de næste tre Superligakampe. Vi skal også gerne kunne hive mindst to sejre hjem - jeg synes i hvert fald, at vi skal tænke stort og sætte en høj målsætning for os selv. Vi har fået basen på plads, og vi kan begynde at udvikle os endnu mere. Jeg synes, at vi har spillet godt i den seneste periode, hvilket betyder, at vi skal have højere forventninger til os selv både som spillere og hold.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik