- Det betyder meget at komme i pokalfinalen
Sydbank Pokalen

- Det betyder meget at komme i pokalfinalen

03 apr 2019

I aften er der lagt op til et brag af en pokalsemifinale i Herning, når vi skal forsøge at spille os videre til slutkampen i Parken

Vi er mange, der glæder os til i aften, hvor Striberne skal en tur til MCH Arena for at spille pokalsemifinale mod FC Midtjylland.

Mestrene har vist sig yderst stærke i eget fort, mens Anders K. Jacobsen og resten af holdet kommer med god optimisme og glæder sig til kampen:

- Først og fremmest bliver det en svær kamp. Med kampens betydning og på MCH Arena forventer jeg også en intens og lige kamp, hvor begge hold vil byde sig til.

Det er en enestående mulighed for at stå i Parken
Anders K. Jacobsen

- For os spillere betyder det helt vildt meget. Det er en enestående mulighed for at stå i Parken og spille pokalfinale, og det er ikke sikkert, at vi kommer til at opleve det mange gange i vores karrierer. Så nu har vi sidste stik og en kamp, og så står vi der. Det er en svær udebane, men vi gør alt, hvad vi kan, og så har vi god vind i ryggen.

Mange OB-fans vil givetvis tage med til Jylland for at råbe drengene til sejr, og deres støtte giver vinger.

- Jeg glæder mig til at se dem. Det betyder meget for os, og det vil også betyde meget for dem og for Odense som by, hvis vi kan komme i finalen. Det er en festdag i sig selv, og det håber jeg, at vi sammen kan realisere.

Kampen spilles i aften kl. 19.30 i Herning. Hvis du vil med til kampen og støtte drengene, så kan du købe billet til busturen. Se hvordan her.

Kan du ikke komme med, så kan kampen følges på 3+ med optakt kl. 19.