_MG_8010

02.07.2022 14:18

Det var desværre AC Horsens, som løb med sejren, da vi spillede den anden træningskamp inden sæsonen.

1-3 Lirim Qamili (82.)

Solen stod højt på himlen, og varmede de mange tilskuere op, som var mødt frem til dagens træningskamp mod AC Horsens.

Kampen startede stille og roligt, hvor chancerne udeblev fra begge mandskaber. Vi skulle vente helt indtil 13 minut før, at Charly Nouck Hornemann kom ind i feltet og forsøgte at få den i kassen, men bolden røg ud til hjørne.

Efterfølgende begyndte presset så små at komme, og selvom spillet gik meget frem og tilbage, var det os der mest dominerede spillet, og vi havde flere farligere chancer igennem første halvleg. Desværre lykkedes det desværre for AC Horsens at score kampens første mål efter noget tumult i feltet.

Vi fortsatte med at presse på efter målet, og hvor Jakob Brem blandt andet prøvede udefra, men den blev desværre rettet af.

Anden i anden halvleg blev mandskabet vendt helt på hovedet, da vi skiftede alle 10 markspillere ud, men det nye hold fortsatte med at presse på, dog uden at vi kom helt tæt på målet. Desværre lykkedes det igen for AC Horsens på en af deres få chancer i denne periode at gøre det 0-2.

11 minutter efter lykkedes det endelig for os, da Bashkim Kadrii flot sendte den i nettet efter en flot omstilling, hvor Tobias Augustinus-Jensen stod for assist.

Det gav os håbet for at udligne resultatet, og vi fortsatte med at presse på for 2-2 målet, men det udeblev desværre. Til gengæld, formåede AC Horsens at lukke kampen med deres tredje scoring kort før slutfløjtet.

Derfor endte kampen desværre 1-3.