DSC00352 copy

29.07.2022 21:14

En lige kamp i første halvleg med fødselsdagsmål fra Mads Frøkjær endte helt galt, da FC Midtjylland scorede fire gange i anden halvleg.

Jørgen Daugbjerg Burchardt

Fra starten af kampen lagde vi ud med at presse FC Midtjylland ned i banen, hvilket også førte til en hurtig omstilling til dagens udebanehold, som fik sendt den i kassen efter fem minutter. Heldigvis var linjedommeren vaks med flaget, og dømte målspark, da bolden nåede ud over baglinjen.

Spillet blev herefter rykket til midten uden noge store chancer til begge hold. Dette ændrede sig i 24. minut, hvor FC Midtjyllands Anders Dreyer rev sig fri og løb alene mod Hans Christian Bernat, som var på vej ud af målet. Dreyer kom udenom Bernat, og fik sat den ind til 0-1.

Efter målet lagde vi et nyt pres, og det lykkedes at få bolden ind i feltet. Efter lidt tumult ender bolden hos Sander Svendsen, som fik sendt den ud til Mads Frøkjær udenfor feltet, og herfra bankede han den op i højre hjørne, og kampen var nu helt lige igen.

Anden halvleg begyndte som den første; Vi lagde et højt pres. Men allerede efter seks minutter kunne Gustav Isaksen modtage en aflevering igennem vores forsvar og herfra løbe mod mål. Ude fra højre side af feltet, gjorde han det til 1-2.

Allerede seks minutter efter kunne Anders Dreyer udbygge føringen til 1-3, da han på modtog bolden udenfor feltet efter et indlæg bagerst i feltet, og herfra sætte den ind i nettet.

FC Midtjylland var desværre ikke færdige, og tre minutter efter fik de lavet en succesfuld omstilling, som endte hos Sory Kaba, der langt udefra kunne sætte den ind i højre side af målet.

Kort tid efter var vi på et frispark tæt på at reducere, da Ayo Simon Okosun modtog bolden bagerst i feltet på et frisparksindlæg fra Sander Svendsen, men desværre fik han ikke tæmmet bolden helt, inden den røg ud over baglinjen til målspark.

I 73. minut kunne Pione Sisto lukke kampen endegyldigt med FC Midtjyllands femte scoring på endnu et spark udefra, som endte oppe i nettaget.

Kampen ender derfor 1-5, og en hård mavepuster til de stribede på banen.

Hans Christian Bernat – Nicholas Mickelson – Bjørn Paulsen (Luca Kjerrumgaard 82’) – Kasper Larsen, Jørgen Skjelvik – Jeppe Tverskov (Joel King 83’) – Ayo Simon Okosun – Mads Frøkjær (Agon Mucolli 59’) – Sander Svendsen – Charly Nouck (Jakob Breum 46’) – Bashkim Kadrii (Max Ejdum 83’)
Sayouba Mande – Jakob Breum – Gustav Grubbe – Luca Kjerrumgaard, Mohamed Kante – Robin Østrøm – Joel King – Agon Mucolli – Max Ejdum