- Det bliver en rigtig seværdig kamp
Superliga, Førsteholdet

- Det bliver en rigtig seværdig kamp

18 maj 2019

Oliver Lund mener ikke, det skal bruges som en undskyldning, at man spiller på kunstgræs mod FC Nordsjælland. Der skal bygges videre på det gode spil.

I onsdags kunne vi bringe den glædelige nyhed, at Oliver Lund skrevet under på en toårig forlængelse med OB. Den nyhed kom, efter han i fredags scorede sit første mål i den stribede trøje i vores sejr på 4-1 mod Esbjerg fB.

Men der er ikke tid til at hvile på laurbærrene, for der venter en uhyre vigtig kamp mod FC Nordsjælland på søndag.

Det er sæsonens sidste udebanekamp, og det er en, Oliver Lund ser frem til at spille.

- Jeg tror, det bliver en utrolig velspillet fodboldkamp. Vi er to hold, der er kendt for perioder, hvor der bliver spillet rigtig god fodbold – vi er inde i en lige nu. Begge hold spiller meget langs jorden og bygger op på den måde. Jeg tror, det bliver en rigtig seværdig kamp.

Right to Dream Park er det eneste Superliga-stadion med kunstgræs, men det skal ikke bruges som en undskyldning, siger fredagens målscorer.

- Vi ved på forhånd, hvordan underlaget er. Vi kan ikke bruge det som en undskyldning. Vi ved, hvordan det er i Farum, og det er bare sådan, det er. Det må man bare forberede sig bedst muligt på, og det er det, vi gør og har gjort hele ugen. Så sådan er det, der er ikke noget der.

Der er heller ingen undskyldninger for ikke at tage til Farum på søndag. Vejret skulle gerne være med os, så det bliver en smuk fodbolddag, hvor vi kan sikre os bronze, hvis vi vinder og Esbjerg fB samtidig taber mod FCK.

Der er kampstart klokken 12 søndag på Right to Dream Park.