- Det bliver et hårdt opgør
3F Superliga

- Det bliver et hårdt opgør

03 nov 2019

Ramon Leeuwin forventer en svær kamp, når Hobro IK gæster Nature Energy Park kl. 14.

For en uge siden vandt Striberne 3-1 over FC Nordsjælland på hjemmebane, og senere i dag har vi mulighed for at fortsætte de lovende takter på stadion mod Hobro IK, men det bliver ikke nemt, forklarer Ramon Leeuwin.

- Det bliver helt sikkert et hårdt opgør. De har spillet syv uafgjorte kampe i 3F Superligaen, og da vi spillede imod dem tidligere på sæsonen, var de svære at spille imod, så det bliver tæt på Nature Energy Park.

Vores hollandske forsvarsklippe er klar igen efter, at han har været i karantæne i de to seneste opgør i 3F Superligaen mod AaB og FC Nordsjælland, og det har været vanskeligt at se Striberne spille fra tilskuerpladserne, forklarer Leeuwin.

- Det er altid slemt at se holdet fra lægterne, uanset om vi vinder, eller vi taber, så jeg er rigtig glad for at være tilbage.

Seneste opgør mod nordjyderne endte 0-0 på DS Arena, og hvis det skal blive til tre stribede point i dag, så skal vi angribe kampen, siger Leeuwin

- Vi skal spille, som vi altid gør på hjemmebane. Vi skal være aggressive, score mål og være et bedre hold.

Søndag hylder vi Øens Hold, og Jonas Borring samt Jesper Hjorth bliver præsenteret som OB-ambassadører. Der vil være bold og banko i Albani Fanzonen, og i Faxe Kondi Familiezonen vil katten Victor kigge forbi.

Kampen spilles søndag d. 3. november på Nature Energy Park, og du kan komme billigt til alle vores hjemmekampe ved at klikke her.