Annonce
Annonce
- Det bliver rigtig spændende
Sydbank Pokalen, Førsteholdet

- Det bliver rigtig spændende

02 apr 2019
Annonce

Troels Kløve og resten af OB-mandskabet tager en tur til Herning for at spille pokalsemifinale onsdag aften, og her mener Kløve, at der er god chance for avancement.

Annonce

Inde på Superliga.dk kan man se, at Troels Kløve har været den spiller, der har løbet længst i seneste runde. Det er ikke første gang, det er sket. Kløve mener selv, at det kommer helt naturligt med hans rolle på banen. 

- Jeg er ikke selv opmærksom på, hvor jeg ligger på den liste i forhold til de andre Superliga-spillere. Men jeg er blevet gjort opmærksom på, at jeg har været etter her i nogle af de seneste par runder. Det er ikke en målsætning for mig – jeg tror bare, at jeg er blevet det af ren natur, fordi jeg får tygget mange meter i løbet af en kamp. Jeg kommer meget rundt på banen, det er jo også en af de opgaver, man har som midtbanespiller – men tallene går jeg generelt ikke så meget op i.

Det er ikke kun den fysiske form der har toppet for Kløve på det seneste. Han har også fået scoret et par mål – blandt andet lavede han et mål og en assist i kampen mod Brøndby i fredags, og i de tre seneste kampe er han to gange kommet på scoringstavlen.

- Det er jo i fodbold, som det er i så mange andre sportsgrene. Nogen gange så topper formen, og man rammer en bølgedal, hvor det hele bare klikker. Det går selvfølgelig op og ned med formen, men lige nu har jeg heldigvis tur i den, og jeg har haft en rigtig fin form. Den skal jeg bare bibeholde og så mose på.

Kløve og resten af OB-truppen skal også mose på i morgen onsdag, når striberne tager en tur til Herning for at spille pokalsemifinale.

- Jeg håber på en jævnbyrdig kamp, hvor vi kan spille vores eget spil. Vi er blevet bedre siden sidst, vi mødte dem i Herning, og Midtjylland er måske ikke helt i samme form, som de var, da vi mødte dem sidst. Så forhåbentlig kan vi få tingene vendt over til vores fordel og til sidst stå i en pokalfinale. Vi ved også, at det bliver en meget svær opgave, hvor Midtjylland er favoritter.

Selvom OB har mange svære kampe på programmet i slutspillet, så mener Kløve stadigvæk, at pokalkampene er noget for sig selv.

- Det er svært at forklare, hvad den største forskel på en pokalkamp og en slutspilskamp er. Først og fremmest kan den ikke blive uafgjort. Der skal findes en vinder. På den måde kan man sige, at der måske er nogen, der vil jagte sejren ekstra hårdt til sidst. Man har ikke så meget at tabe – heller ikke på målscoreren, hvis det skulle slå fejl. Så det handler bare om at komme over stepperne. Derudover så har pokalkampe bare sit eget liv. Det er lidt svært at forklare, det er bare noget andet, når der ikke er point på spil, men at der i stedet er en plads i finalen eller avancement til næste runde på spil. Det giver en anden stemning og en anden intensitet på banen. Det bliver rigtig spændende i morgen.

Pokalsemifinalen spilles klokken 19.30 imorgen, og der er brug for al den opbakning i Herning, vi kan få. Du kan læse mere her.

Annonce