Annonce
Annonce
- Det bliver sindssygt dejligt med mange mennesker
3F Superliga

- Det bliver sindssygt dejligt med mange mennesker

11 maj 2023
Annonce

Bashkim Kadrii har scoret i alle sæsonens tre opgør mod AaB, og han håber på en gentagelse, når der i morgen kommer en stor stribet opbakning på Nature Energy Park.

Annonce

I sæsonens tre første opgør mod AaB har vi indtil videre hentet syv point mod de bolsjestribede nordjyder, men Bashkim Kadrii mener, at det bliver et hold med en anden mentalitet, vi møder i morgen: 

- Jeg tror, det bliver en anderledes kamp end de andre gange, vi har mødt dem. Det virker til, at de har fundet et eller andet frem, og de har set gode ud de sidste par kampe. De har en masse tro på tingene, og derfor kommer de med en masse gåpåmod, siger Bashkim Kadrii, inden han fortætter:  

- Men det skal vi kunne stå imod og komme med vores spil på hjemmebane. Vi skal ind og lægge tryk på.  

Bashkim har selv spillet en stor rolle i alle tre opgør mod AaB i denne sæson, hvor angriberen har fået nettet til at blafre i alle opgørene. 

- Det er lidt tilfældigt, at det lige har været mod dem. Vi skal bare være opmærksomme i de kontraer, de kommer i, og at de nok vil komme med et større pres, end de har gjort de andre gange. Vi skal være gode på kulen og udnytte de omstillinger, vi får, siger han.  

Allerede nu er både Richard Møller Nielsen Tribunen og den nederste del af Barfoed Group Tribunen udsolgt, og der tegner sig et billede af, at det bliver en stor stribet fest i Odense. 

- Det bliver sindssygt dejligt med mange mennesker, og det, at det er en fredagskamp, giver altid et eller andet. De skal støtte os derude, så vi kan komme med fuldt skrald, siger han afslutningsvis.  

Skal du være til at synge Bashkim og de andre spillere til sejr, kan du sikre dig billet til kampen i morgen mod AaB kl. 19.00 lige her!  

Annonce