- Det bliver svært
Nyt fra U19

- Det bliver svært

03 maj 2019

U19-drengene møder i weekenden AGF på udebane, og cheftræner Kim Engstrøm forventer, at det bliver en svær opgave for striberne.

For vores U19-drenge venter der en kamp, hvor striberne formentlig må tage favoritværdigheden på sin kappe. Modstanderen er AGF, og kampen spilles i det jyske lørdag klokken 12:30. OB er placeret på en syvendeplads i U19-Ligaen, mens AGF er sidst med ni point mindre end striberne.

Næsten alle kampe i U19-Ligaen har det dog med at blive jævnbyrdige, og det forventer Kim Engstrøm også, at det bliver lørdag eftermiddag i Aarhus.

- Jeg ser frem til, at vi skal op og spille en forhåbentlig god kamp mod et godt hold. Selvom de ikke har fået mange point, så kan AGF mange ting, og det er et dygtigt hold, hvor mange af spillerne har været omkring deres førstehold i den sidste lange periode. De kan lidt af det hele, og de er både dygtige som hold og som individualister. Derfor forventer jeg, at lørdagens kamp, præcis som alle andre i ligaen bliver svær. Men vi har lagt en god plan, som vi tror kan blive afgørende for, at der venter os en god oplevelse i Aarhus.

Kampen mellem OB og AGF spilles lørdag klokken 12:30 på AGF’s anlæg, Fredensvang.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik