- Det bliver tæt til det sidste
Superliga

- Det bliver tæt til det sidste

15 apr 2019

Fredag gælder det FCN, og Mathias Greve forventer et OB-hold med meget mere power, end det OB-hold, der søndag var i Herning.

Langfredag venter der en ny kamp i mesterskabsspillet, når FC Nordsjælland gæster Nature Energy Park. Det bliver OB’s fjerde kamp i slutspillet, og efter tre svære kampe til at begynde med, så forventer Mathias Greve ikke, at det bliver nemmere fredag aften.

- Det bliver en ny, spændende kamp i mesterskabsslutspillet, hvor niveauet på alle seks hold er højt. Vi får besøg af et FCN-hold, som i perioder af deres kampe har set rigtig stærke ud, og særligt i offensiven har de flere store profiler, der kan gøre ondt på de fleste. Så der venter os en rigtig svær kamp, men jeg både tror og håber på, at vi kan komme ovenpå efter vores præstation mod FCM, som ikke sad helt i skabet i forhold til de ting, vi gerne vil vise som hold, siger Mathias Greve.

FCN-kampen bliver den første af to kampe i påsken; i den efterfølgende venter Esbjerg fB på udebane. I vores jagt på bronzemedaljer er det to usædvanligt vigtige kampe, for som Greve ser det, så er der fire hold, der kæmper om bronzemedaljerne – og der er OB, FCN og EfB tre af dem.

- Der er fire hold i spil til bronzemedaljerne, og det bliver et voldsomt tæt ræs. Man kan ikke sikre sig bronzemedaljerne her i påsken, men hvis man ikke får sat point på kontoen i de indbyrdes kampe, så kan man risikere at spille sig ud af kampen. Derfor skal vi være klar mod FCN, og vores indstilling skal være langt bedre, end den var søndag i Herning. Afgørelsen i bronzekampen tror jeg ikke på, at vi får i påsken – den spænding fortsætter til sidste runde, men vil vi være en del af den spænding, så skal vi sætte point på kontoen mod FCN, fortæller Greve, inden han sætter et par ord på, hvorfor han tror på sejren fredag.

- Vi har i mange kampe – særligt hjemme i Odense – vist, at vi har power i vores spil. Det havde vi af uforklarlige årsager ikke nok af mod FCM, men jeg er sikker på at der er masser af power tilbage i vores spil, når vi fredag tager imod FC Nordsjælland hjemme på Nature Energy Park.

Kampen mod FC Nordsjælland spilles fredag den 19. april klokken 18:00, og husk, at hvis du køber din billet senest 24 timer før kampstart, så sparer du 40 kroner på den.