Annonce
Annonce
- Det er dejligt at være tilbage
3F Superliga

- Det er dejligt at være tilbage

20 maj 2023
Annonce

Nicholas Mickelson har været tilbage i startopstillingen i de seneste to gange, og nu ser den hurtige højre back frem mod en fysisk kamp i Lyngby.

Annonce

Nicholas Mickelson har i denne sæson ikke været ret meget i spil, da han i løbet af efteråret kæmpede med skader, men nu ser den dygtige højre back ud til at være klar, da han i de seneste to kampe er startet inde.

- Det har været dejligt at få meget spilletid på det sidste. Det er lang tid siden, at jeg har spillet i Superligaen, da jeg har kæmpet lidt med skader, men det er dejligt at være tilbage, Nicholas Mickelson.

I morgen venter Lyngby Boldklub i sæsonens tredjesidste kamp, og selvom vi hentede mange point mod dem i efteråret, så formåede de at drille os, da de gæstede Nature Energy Park i sidste måned.

Lyngby Boldklub har et andet udgangspunkt end os til kampen, da de spiller for et år mere i 3F Superligaen, mens vi spiller for at vinde kvalifikationsspillet, og derfor tror Nicholas også, at det bliver en spændende affære, der kommer til at udspille sig på Lyngby Stadion.

- Jeg tror, det bliver en kamp med mange hårde dueller, og en kamp der kommer til at bølge frem og tilbage, men vi kommer til at gå helhjertet for at få de tre point, siger han og fortætter:

- De er et fysisk hold, der spiller meget direkte, men også et hold, der er stærke på dødbolde. Der kommer til at være stor spænding, da begge hold har brug for at vinde.

Kampen mod Lyngby Boldklub fløjtes i gang kl. 14.00, og hvis du ikke har mulighed for at tage med det stribede fællesskab på udebanetur, kan du se kampen på Canal 9 og Discovery+ eller følge med på DR P4 eller vores sociale medier.

Annonce