Annonce
Annonce
- Det er den fedeste følelse, når jeg laver en redning foran Richard Møller Nielsen Tribunen
3F Superliga

- Det er den fedeste følelse, når jeg laver en redning foran Richard Møller Nielsen Tribunen

12 mar 2022
Annonce

Hans Christian Bernat er imponeret over den støtte, spillerne får for tiden. Richard Møller Nielsen Tribunen har til vores to seneste hjemmekampe været udsolgt, og i vores tre seneste udebanekampe har det stribede fremmøde også været særdeles flot.

Annonce

Mandag aften spiller vi næste hjemmekamp, når vi på Nature Energy Park får besøg af AaB. Det er sidste hjemmebanekamp i Grundspillet i 3F Superligaen, her er Hans Christian Bernat rigtig opsat på at snuppe en sejr.

- Jeg ser frem til at skulle spille igen. Fansene kan forvente at se et OB-hold, der er klar til at fighte fra start til slut, og hvis de første kampe i år er en indikation af vores spillemæssige niveau, så kan det også blive en rigtig fin fodboldkamp – forhåbentlig med en masse OB-fans på tribunerne. Vi glæder os i hvert fald meget til at spille på hjemmebane, og det vil betyde meget at kunne give fansene en sejr, som tak for den fantastiske opbakning vi har fået i denne sæson, siger Hans Christian Bernat.

Netop opbakningen har været rigtig flot i denne sæson. Vi sluttede 2021 af med en fantastisk udebanetur i Randers, som blev fulgt op af en hjemmekamp med en udsolgt Richard Møller Nielsen Tribune. 2022 startede med et udsolgt udebaneafsnit i Parken efterfulgt af en udsolgt Richard Møller Nielsen Tribune hjemme mod FCM. I sidste weekend var der igen mange tilskuere på plads, da vi mødte SønderjyskE på udebane, og det er noget, Hans Christian Bernat har bemærket.

- Der har været en kæmpe opbakning til os spillere, og det er helt fantastisk. Jeg føler også, at folk virkelig nyder at tage på stadion, og det lader til, at det i det seneste års tid er blevet en endnu federe oplevelse af tage på stadion med sine venner. Jeg håber i hvert fald, at fansene nyder at være på stadion, for vi spillere nyder det, når der er mange OB-fans på plads.

- Når Richard Møller Nielsen Tribunen er udsolgt, så er det jo en kæmpe motivationsfaktor for hele holdet. Jeg kan især mærke det, når jeg har fansene til at stå lige bag mig, og det er den fedeste følelse, når jeg laver en redning foran Richard Møller Nielsen Tribunen. Det er noget helt specielt, og det er umuligt at beskrive, hvor fedt det egentlig er, siger Bernat.

Mandag er kampen som nævnt hjemme på Nature Energy Park, og bare det at løbe på banen for at varme op, er noget Hans Christian Bernat ser frem mod med glæde; her er der nemlig altid stribede fans på plads på tribunen.

- Det giver ekstra motivation, at fansene allerede er på plads, når vi skal varme op, og det er med til at gøre mig maksimalt koncentreret. Vi spillere vil rigtig gerne give fansene en god oplevelse, så det er selvfølgelig også vores plan mandag aften.

- Jeg synes, vi har haft gang i noget rigtig godt fodboldspil i år. Vi har været gode på bolden, og vi har brugt bolden, når vi har haft den. Når det er sagt, så har vi manglet kynisme i felterne. Vi skal score endnu flere mål, og vi skal være bedre til at lukke af defensivt, men jeg synes helt afgjort, at pilen peger i den rigtige retning for os, og jeg tror meget på, at vi kan tage forårets første sejr på mandag.

Kampen mellem OB og AaB spilles på Nature Energy Park mandag aften kl. 19.00, og hvis du ikke allerede ar sikret dig billet til kampen, så kan du gøre det her.

Husk, der er forsalgsrabat på 40,- kr. pr. billet indtil søndag kl. 19.00.

Annonce