Annonce
Annonce
- Det er en ære at spille for landsholdet
Landshold

- Det er en ære at spille for landsholdet

09 jun 2021
Annonce

Elias Hansborg har netop været afsted med U16-landsholdet, hvor han fik spilletid i begge kampe mod Portugal, og det var en stor oplevelse for ham.

Annonce

U16-landsholdet har netop været samlet i Lissabon, og her var den tidligere Munkebo Boldklub-spiller, Elias Hanborg, med i truppen.

- Det har været en fed oplevelse, og det var fedt at spille mod en modstander af så høj kvalitet. På landsholdet spillede jeg 9’er, mens jeg i foråret har spillet højre kant i OB. Heldigvis ser landstræneren, at jeg kan spille begge positioner, siger Elias Hansborg og tilføjer:

- Jeg fik 10 minutter i den første kamp og 80 minutter i den anden kamp, så spilletiden blev fordelt ligeligt mellem os to angribere. I den første kamp skulle vi lige find hinanden og lære at spille med DBU’s principper, men vi lærer hinanden at kende, og vi får skabt nogle relationer. Jeg synes, jeg gjorde en god figur defensivt i forhold til genpresset, hvor vi fik lukket ned for deres spil, så de nærmest ikke var på bolden.

Den første kamp, hvor Elias spillede 10 minutter, endte 2-1 til Portugal, mens den anden kamp, hvor Elias spillede 80 minutter, endte 2-2.

- Vi var afsted i en uge, hvor vi spillede to kampe. Når vi er afsted, er der altid tid til lektier, men vi tænker også hele tiden på, at vi skal være 100% klar.

For Elias er det en stor ære at repræsentere det danske landshold, og de mange nye oplevelser er også noget, som han kan tage med sig videre, når han nu vender tilbage til truppen i Odense.

- Det giver først og fremmest selvtillid, og så giver det endnu mere blod på tanden, når man honoreres ved at komme på landsholdet. Det er rigtig stort, og det viser, at det hårde arbejde betaler sig. Det er en ære at spille for landsholdet, og jeg er stolt over at blive bekræftet i, at jeg er blandt landets bedste. Den 22. juli udtages U16-landsholdet igen, og jeg håber, at jeg igen kan gøre mig fortjent til at blive udtaget.

Annonce