- Det er en kæmpe skuffelse
Alka Superliga

- Det er en kæmpe skuffelse

13 maj 2018

Det var tre vældigt frusterede og skuffede OB-spillere, vi talte med efter søndagens nederlag på 3-2 til AGF.

Kenneth Emil Petersen:
Vi har det svært i dag. Vi møder over to kampe et meget effektivt AGF-hold, så uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det fortjent AGF går videre, for de er skarpere end os. Det er en kæmpe skuffelse at stå her og være røget ud af de her playoff-kampe.

Det er for åndssvagt at lukke et mål ind på en dødbold efter meget meget kort tid, og det er en mavepuster. Jeg synes, vi kommer okay igen og kreerer de chancer der skal til i første halvleg for at komme tilbage i kampen. Men vi må erkende, at vi har været for nemme at score mod i de her to kampe. At vi selv scorer fire mål bør jo være nok til at gå videre, men det har det ikke været, så det er skuffende.

Casper Nielsen:
Det er svært at sige, hvorfor vi taber til AGF igen. De straffer os igen, og det er svært at sætte ord på lige nu. Vi dominerer kampen, men står igen til sidst uden den forbandede sejr, så det er mega frustrerende.

Marco Lund:
Vi mangler noget kynisme. Vi har meget spilovertag og skaber mange muligheder og mange optræk til muligheder, men vi får ikke nok ud af det, og så ligner det kampen i Aarhus.

Det er sindssygt frustrerende lige nu, for vi følte, at i dag skulle være vores dag. Vi havde et godt tag på dem deroppe, og så ville vi klaske dem på hjemmebane, men sådan gik det ikke.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik