Annonce
Annonce
- Det er en kamp, jeg glæder mig helt vildt til
3F Superliga

- Det er en kamp, jeg glæder mig helt vildt til

13 jul 2021
Annonce

Fredag aften tager vi hul på 3F Superligaen 2021/22, og Oliver Christensen er optimistisk for vores chancer i sæsonpremieren mod FC Midtjylland.

Annonce

Vi skal kun sove tre nætter mere, inden det er kampdag. Og det er ikke bare træningskampdag, det er 3F Superligakampdag, og der er endelig point på spil. Vores første opgave i den nye sæson venter nemlig fredag aften klokken 19.00. Der er tre point på spil, når vi på udebane møder FC Midtjylland, og det er noget Oliver Christensen ser frem til med glæde.

- Det er en kamp, jeg glæder mig helt vildt til. Det er altid dejligt at spille fodbold, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er langt sjovere, når det er point på spil. Nu starter vi desværre på udebane, men det bliver fantastisk igen at skulle spille om point; det er det, vi fodboldspillere lever for, siger Oliver Christensen.

Spillerne har trænet i godt fire uger med Andreas Alm som cheftræner, og selvom vores nye cheftræner endnu ikke har haft så lang tid til at sætte sit præg på det hele, så er Oliver Christensen rigtig optimistisk for, hvordan vi står rustet til fredagens kamp.

- Jeg synes, vi har set rigtig fine ud i opstarten. Alle arbejder benhårdt, folk er kommet godt tilbage, og vi har rykket os i den rigtige retning her i de første fire uger med Andreas som cheftræner, så jeg er rigtig positiv, siger Oliver Christensen og fortsætter:

- Formationen er meget den samme; men der er nogle ting, vi gør anderledes - eksempelvis i forhold til vores pres, og det, tror jeg, kommer til at passe os fint. Det er nok den største forskel, hvis jeg skal se på det fra målmandens synspunkt. Samtidigt har de andre spillere trænet en masse andet, hvor jeg som målmand ikke har været en del af det.

- Noget ser anderledes og bedre ud, men man kan ikke forvente, at alt sidder lige i skabet efter kun fire uger med en ny træner. Vi håber, at vi allerede nu har bevæget os lidt i den rigtige retning, og så skal vi via gode kampe og resultater fortsætte med at bygge på, siger Oliver Christensen.

Første udfordring i 3F Superligaen 2021/22 er som bekendt en udebanekamp mod FC Midtjylland, som i de fire seneste sæsoner har hentet to sæt medaljer af sølv og to sæt af guld. Så det bliver vanskeligt, men Oliver Christensen ser frem til det, og han er også optimistisk omkring udfordringen.

- MCH Arena er ikke verdens nemmeste sted at spille fodbold. FCM er dygtige på hjemmebane, men de er ikke usårlige. I forrige sæson vandt vi 1-0 derovre, og i sidste sæson tabte vi 3-1, men vi var foran, da der manglede 25 minutter af kampen, så de er til at snakke med. Vi skal gribe vores chancer i kampen, for det er en svær kamp, men intet er umuligt i fodbold.

- Hvis vi alle gør vores bedste individuelt, og vi samtidig spiller en god kamp som hold, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne tage point med hjem til Odense fredag aften, siger Oliver Christensen, der personligt kan se tilbage på flere gode præstationer mod FC Midtjylland på MCH Arena.

- Jeg har stået et par rigtig gode kampe derovre, så vi må se, om jeg på fredag kan levere endnu en god kamp i målet, siger Oliver Christensen med et smil.

Til kampen mod FC Midtjylland, som vises på TV3 Sport med optakt fra klokken 18.00, er der desværre ikke adgang for OB-fans.

Derfor må man som OB-fan vente lidt med at se fodbold live på stadion. Første mulighed for det er den 1. august, når vi klokken 18.00 møder FCK i sæsonens første hjemmebanekamp. Billetsalget til den kamp er allerede sat i gang, og du kan købe billet til braget mod FCK her.

Annonce