- Det er fedt at være tilbage
Superliga, Førsteholdet

- Det er fedt at være tilbage

19 mar 2019

Alexander Ludwig fik sin første kamp fra start efter en længere skadesperiode mod Randers i søndags, og det var kærkomment for OB-stopperen.

Alexander Ludwig fik i forrige mandags sin første spilletid, siden han blev skadet i december. Det fulgte han op med at få sin første kamp fra start i år mod Randers i søndags. Her spillede han 84 rigtig gode minutter.

- Det betyder meget for mig at komme i gang igen. Det var en rigtig rar følelse at få lidt spilletid i AGF, og det var det bestemt også at starte inde i søndags. Det er fedt at være tilbage og fedt at være på hjemmebane igen. Der er mange ting, man glæder sig til i en skadesperiode, og at få en start er helt klart helt en af dem. Det var fedt at få en sejr, og jeg synes, det var en rigtig god oplevelse at være på hjemmebane igen. Det var dejligt, og jeg var glad og træt efter kampen, så det var rart at vide, at jeg kunne give mig i kampen.

Ludwig har, som nævnt, set med fra lægterne de sidste par måneder, før han startede i søndags, og han har oplevet en klar fremgang i støtten fra den tolvte mand.

- Jeg har kunnet følge med på siden i det seneste stykke tid, og jeg har kunnet se hvilken positiv fremgang, vi har været i med holdet. Vi er blevet ved med at få point i de svære kampe, så det har helt klart gjort kulissen federe i de seneste kampe, og stemningen har hjulpet os. Der har været tryk på, synes jeg, når man har siddet på tribunerne. Folk har fået hinanden med, der har været rigtig mange tilskuere på tribunerne, og det kan man både høre og mærke på banen. Man vil selvfølgelig helst gerne selv stå på banen, men jeg har kunnet se det udefra og se hvor meget, det betyder for byen, og hvor meget, det betyder for os spillere. Jeg har kunnet se, hvad støtten fra lægterne kan give. Så det har været en fed oplevelse også at kunne se det udefra.

Ludwig og resten af OB-holdet fik en tyvstart på slutspillet med tre point mod Randers i søndags.

- Alle point er super vigtige, det giver selvfølgelig sig selv. Men det er en gode måde at slutte vores tre rigtig gode uger af. Vi har bare bygget på og på, og vi har jagtet den her top seks, som vi fik opnået i AGF. Det er fedt at kunne få lagt tre point oven i dette og gå på landskampspause med de ekstra point. Det styrker vores tro på, at vi har en robusthed og en styrke til at kunne klare os bedst muligt i det her mesterskabsspil. Der kommer utrolig mange tætte kampe i de næste par måneder, og dem er vi klar til. Vi har vist hele vejen igennem, at vi har en god og bred trup til at kunne klare de perioder, hvor der er mange tætte kampe. Der er flere der har siddet ude af forskellige årsager, og det gør, at der er mange spillere, der har været i spil, som også har leveret varen. Med de point vi har fået og vores brede trup, har vi et rigtig godt udgangspunkt i forhold til at kunne klare os godt i slutspillet.

Før slutspillet venter der en landskampspause for striberne, og den lander på et fint tidspunkt, mener Ludwig.

- Det er rart nok med en pause. Man skal engang imellem lige puste lidt ud. For mit vedkommende ville det også have været fint, hvis den først kom om et par spillerunder. Jeg tror dog, at mange af dem der har spillet meget, synes det er rart nok med en pause. Den falder også fint for mig, så kan jeg komme 100% op i gear og være klar til slutspillet. Pausen skal udnyttes, og det bliver den, så vi alle kan være fuldt klar til slutspillet og blive ved med at levere varen.

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik