- Det er jo netop charmen ved pokalkampe
Sydbank Pokalen

- Det er jo netop charmen ved pokalkampe

22 sep 2019

Jens Jakob Thomasen ser frem til pokalkampen tirsdag mod Otterup, som tages meget seriøst.

Tirsdag eftermiddag skal vi spille en ganske speciel kamp, når Otterup Bold - & Idrætsklub byder velkommen på Nordfyns Bank Arena.

Det er i tredje runde af Sydbank Pokalen, hvor vi jo nåede til semifinalen i sidste sæson.

Otterup er som bekendt en af vores gode samarbejdsklubber i Øens Hold, og det bliver en af de bedre oplevelser for OB, siger Jens Jakob Thomasen.

- Det bliver en sjov kamp, vi har aldrig mødt en samarbejdsklub i pokalturneringen. De kampe har lidt deres eget liv, og vi skal sørge for at være klar fra start. Det bliver en anderledes kamp, og det er jo netop charmen ved pokalkampe, at man kommer lidt rundt og ser andre og mindre stadions, end man er vant til. 

Men selvom Otterup Bold - & Idrætsklub til dagligt spiller i Danmarksserien, så er det ikke en kamp, som man tager for givet, understreger Thomasen:

- Vi tager det meget seriøst og respekterer alle modstandere, uanset hvilken række de kommer fra. Vi tager en runde ad gangen, og så må vi se, hvor langt det rækker i sidste ende.

Kampen mod Otterup spilles tirsdag d. 24/9 kl. 16.30. Vi opfordrer til, at man kommer i god tid og køber billetten hjemmefra samt følger vores input vedrørende parkering.

Vi har samlet en god bunke informationer til dig inden kampen, som du kan fornøje dig med her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik