- Det handler om at komme videre
Superliga

- Det handler om at komme videre

11 feb 2019

Tverskov vil ikke dvæle længere ved søndagens nederlag mod FCK, han ser allerede frem mod næste weekends hjemmekamp mod Vejle.

Forårets første Superligakamp forløb ikke som ønsket for de stribede. Det, der gjorde mest ondt på Jeppe Tverskov, var at han føler, striberne mistede modet i kampen.

- Vi kan ikke tage så meget med fra kampen i går. Det handler egentlig bare om at komme videre. Det ligner ikke os, ikke at have mod til at spille mod de store hold – det plejer vi at være rimelig komfortable med. Det er ikke altid, det har lykkes os at hive det ønskede resultat hjem, men vi plejer altid at have modet til det. Det er det, der går mig mest på, at vi ikke havde i går, siger Tverskov.

Selvom 6-1 var en ordentlig lussing for striberne, så mener Tverskov ikke, at man skal dvæle mere ved den kamp, for den er kun 1 ud af 26 i en utrolig tæt Superliga.

- Det er selvfølgelig kun en kamp. Lige nu er man lidt nede med hovedet, men det er som sagt kun én kamp, og Superligaen er meget tæt lige nu. Vi fik et slag på målscoren i går, så den fordel har vi ikke længere i forhold til vores konkurrenter, men det har trods alt kun gjort, at vi også på den konto er på lige fod med mange af de andre hold i top 6-striden. Det er utrolig tæt nu, og vi må vise mod Vejle, at vi kan komme op og lege med i den strid, og at vi vil det. Det fik vi ikke vist i går, siger Tverskov, der allerede nu er begyndt at se frem mod næste opgave.

- Vi kigger mest på næste kamp. I dag begynder vi at kigge mod kampen på søndag. Det var også det, der fungerede for os i sidste halvsæson, efter vi kom dårligt fra start. Det synes jeg, vi skal fortsætte med, så nu er det en kamp ad gangen, og derfor er det selvfølgelig kampen på søndag mod Vejle, vi har fokus på.

OB har første hjemmekamp i forårssæsonen mod Vejle Boldklub på søndag kl. 14.00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik