Det siger tallene inden OB-FC Midtjylland
3F Superliga

Det siger tallene inden OB-FC Midtjylland

19 nov 2019

Mandag går det løs mod 3F Superligaens tophold, når Striberne hjemme på Nature Energy Park tager imod FC Midtjylland kl. 19.

Efter en velfortjent pause er vores superligaspillere igen klar til at spille kamp i landets bedste række, og der venter en rigtig lækkerbisken til jer alle på mandag.

Her dukker 3F Superligaens førerhold fra FC Midtjylland nemlig op, så der er virkelig lagt op til et brag af dimensioner, når vi skal battle mod Ulvene fra Heden.

Vi har dog haft det godt mod dem på det seneste og har vundet to kampe i træk. Først blev det 3-1 hjemme på Nature Energy Park i sidste sæsons mesterskabsslutspil, mens vi slog dem 1-0 på MCH Arena d. 29. september.

Skulle det blive tre sejre på stribe, vil det være første gang siden december 2005, at det sker mod sidste sæsons sølvvindere.

Bashkim Kadrii blev matchvinder med sin knaldhårde venstrefod i Herning, og han har nu scoret i sine tre seneste superligakampe. Kommer han op på den fjerde i træk, vil det være første gang i karrieren.

Han og Sander Svendsen fører vores interne topscorerliste med otte mål hver. Dermed ligger de begge på en delt tredjeplads i 3F Superligaen, og Bashkim Kadrii indtager også denne placering, når det gælder assists, som han har fem af i denne sæson indtil nu.

FCM scorer en del mål efter hjørnespark og på hovedet, og de ligger lige nu suverænt nummer et i 3F Superligaen. Der er ingen tvivl om, at der venter en meget svær kamp for Striberne, men med den rette opbakning går vi selvfølgelig som altid efter de tre point.

Hvis du vil være med til at heppe på os, kan du med fordel købe din billet nu og spare 40 kr. pr. styk til kampen, som spilles mandag d. 25. november kl. 19.

Du kan også købe et sæsonkortsabonnement og komme på Nature Energy Park for blot 69 kr. pr. kamp.