Det trefoldige jubelråb er tilbage!

Det trefoldige jubelråb er tilbage!

16 feb 2019

Et enstemmigt fanpanel har i vinterpausen udarbejdet et oplæg til jubelråbets ændring - en ændring klubben har lyttet til og derfor vil det trefoldige jubelråb allerede være tilbage på stadion til kampen mellem OB-Vejle BK søndag d. 17. februar.

Med fare for at jinxe kampen, er der noget at se frem til, når OB tager imod Vejle Boldklub på søndag. Når Bashkim Kadrii hamrer bolden i kassen, går vi tilbage til det trefoldige jubelråb på stadion.

Gennem godt samarbejde med OB’s fanpanel er det enstemmigt besluttet, at det nuværende målopråb ændres, så målopråbet fremover vil ligne det, vi tidligere havde på Nature Energy Park: Tre gange målscorerens navn.

- Både de stemningsskabende fans på Richard Møller Nielsen Tribunen og flere på langsiden (Barfoed Group Tribunen red.) har fremført, at målfejringen får dem til at føle sig som en større del af jublen og fællesskabet på stadion. Fejringen havde udviklet sig til en fast tradition og en fast del af stadionoplevelsen, som mange gode minder knytter sig til. Det har vi lyttet til, og dette er derfor et rigtig godt eksempel på det fremragende arbejde, som fanpanelet leverer, siger OB’s fankoordinator, Andreas Brix.

Et enstemmigt fanpanel havde udarbejdet et oplæg til jubelråbets ændring, og OB har derfor lyttet til argumenterne, så vi allerede til søndagens kamp mod Vejle Boldklub går tilbage til det trefoldige jubelråb ved scoringer.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik