- Det var en vanvittig forløsning
Superliga

- Det var en vanvittig forløsning

25 sep 2018

Julius Eskesen er glad og stolt over 4-0 sejren mod AC Horsens, men han erkender samtidig, at spillet på banen kunne være bedre.

OB’s offensivspiller Julius Eskesen havde en fræk fod med i Bashkim Kadriis 1-0 scoring, der faldt efter blot ti minutters spil. Målet grundlagde stribernes komfortable 4-0 sejr over den gule fare, der blev OB’s første hjemmesejr i den igangværende Superligasæson. 

- Jeg fik en hård bold fra Barrett, og jeg troede, at jeg skulle spille AK dybt, men jeg kunne fornemme, at der stod en spiller bag mig. Jeg lagde derfor bolden ind i feltet med hælen, og heldigvis stod Bashkim klar. Jeg havde ikke set, at han lå på kanten af feltet, men min tanke var, at der nok skulle stå en OB-spiller klar til at skyde derinde, fortæller en grinende Julius Eskesen og fortsætter: 

- Det var en vanvittig forløsning at få den første hjemmebanesejr, og for en gangs skyld var heldet på vores side. Det skal forstås på den måde, at vi ikke spillede en særlig god kamp, men det var alligevel os, der kunne trække os ud af kampen med en sejr. Kampens resultat lyver lidt, det var ikke en 4-0 kamp, hvor vi pressede og dominerede hele vejen igennem, men vi stod godt defensivt, og vi havde i dele af kampen god kontrol over bolden. Jeg synes, at vi har spillet med den samme udstråling i de fleste kampe, og det gjorde vi også i går. Det ser vildt ud, når Barrett bare banker bolden op i krogen, og vi har fået Bashkim ind på holdet, der kan sparke bolden ind fra alle vinkler. Det betyder selvfølgelig noget for holdet, men vi har hele tiden haft en tro på tingene. 

Der var mange flotte OB-detaljer i kampen, men Julius Eskesen giver kampens detalje til Sten Grytebust, der i en presset situation, helt elegant, sprang op og greb bolden med en hånd. 

- Jeg vil have givet kampens detalje til Barrett, men han har allerede fået alt for meget ros, så den vil jeg give til Grytebust. Det var en lækker detalje, men vi ved alle sammen godt, at det er sådan noget, han kan. Det er ikke noget nyt fra hans side, han er en fantastisk målmand, og det er smukt at se på, siger Julius Eskesen. 

Selvom striberne fik en resultatmæssig overbevisende sejr, har 19-årige Julius Eskesen allerede fået armene ned. 

- To minutter efter kampen sad jeg med en følelse i kroppen af, at det ikke var godt nok. Jeg er rigtig glad og stolt over sejren, men havde Horsens været lidt skarpere i nogle situationer, havde vi heller ikke vundet den kamp. Jeg er sikker på, at hele truppen er klar over, at udtrykket er det, der skal lægges for hver eneste kamp og den samme skarphed.  

OB’s officielle fanklub, De Stribede, kårede Julius Eskesen til månedens spiller for august i Albani Fanzonen på Nature Energy Park inden gårsdagens kamp.   

- Det var virkelig fedt. Jeg synes også, at jeg har gjort det fornuftigt i de seneste kampe. Det er dejligt, fansene har lagt mærke til, at jeg har udviklet mig og spillet nogle fornuftige kampe. Da holdets situation har været lidt presset, har mit fokus ikke været på mine egne præstationer, men på hele holdets. Det handler om, at vi skal være en stærk enhed, og de personlige præstationer kan komme i anden række, men jeg vil personligt gerne blive bedre til at score mål, og det skal nok komme. Der har været muligheder for at score, og med mere held vil jeg også godt kunne få prikket bolden ind. Jeg skal tro mere på chancen, hvis jeg får bolden i en god position, forklarer Julius Eskesen.