Annonce
Annonce
- Det vil betyde meget for klubben og byen
3F Superliga

- Det vil betyde meget for klubben og byen

02 jun 2023
Annonce

Det er blevet til en del spilletid til Jakob Breum på det seneste, og nu ser han frem til at han og holdet skal spille om en afgørende plads i Europa Playoff-kampen mod FC Midtjylland.

Annonce

Mandag efter middag sad Jakob Breum klar foran fjernsynet for at se fodbold. Oven på en sejr fredag aften foran 13.600 striber, manglede der stadig, at FC Midtjylland skulle tabe point mod Silkeborg IF, hvis det for alvor skulle blive til en spændende sæsonafslutning i Herning.

- Selvfølgelig så jeg med. Det var jo en ret afgørende kamp og en ret vild kamp, hvor vi flere gange troede, at det var slut, men de endte heldigvis med at tabe point, så nu har vi noget at spille for, og det er en ekstra fed bonus, siger Jakob Breum, som også har kunne mærke sejrsfølelsen i ovenpå den vigtige sejr over AC Horsens:

- Det er altid federe at træne efter en sejr, men det har været lidt spøjst at skulle afvente resultatet mandag. Det har været en god uge, hvor vi har haft god tid til at træne os op til kampen, så nu ser vi bare frem mod kampen.

Sidste år på samme tidspunkt, stod vi også overfor midtjyderne i en sidste afgørende kamp, og selvom der ikke er en pokal i horisonten, betragter Jakob også denne kamp som en slags finale.

- Det er jo en slags finale, så vi går selvfølgelig efter at få revanche. Vi var umådelig tæt på i Pokalfinalen, så vi håber på at kunne spille en lige så god kamp, og forhåbentlig er det os der tager sejren den her gang, siger han og fortsætter:

- Det vil betyde meget for klubben og byen, hvis det lykkes at skulle spille i Europa, og vi vil gøre alt for at få den syvendeplads, så vi kan få europæisk fodbold tilbage til Odense. Det er det, vi jagter.

- Det er helt fantastisk at få spilletid igen
De seneste kampe har Jakob Breum været med fra start efter en længere periode på bænken, og den unge kantspiller er glad for at være tilbage.

- Det er helt fantastisk at få spilletid igen og spille foran så mange fans. Jeg har arbejdet hårdt for det, og når det så endelig sker, er det bare fantastisk.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg snart lægger den i rosen. Jeg har jo haft muligheden for det, hvor der bare lige manglede det sidste. Jeg er glad for at være tilbage på mit gamle niveau – hvis ikke bedre.

Jakob og de andre stribede spiller kommer til at spille kampen med et fyldt udebaneafsnit i ryggen, da over 1.000 striber har sikret sig billet til kampen. Nåede du ikke at få billet, kan du se kampen på Canal 9 eller Discovery+, ligesom du også kan følge med på DR P4 og vores sociale medier.

Annonce