Annonce
Annonce
- Det vil blive definerende for min tid i Danmark
Sydbank Pokalen, Førsteholdet

- Det vil blive definerende for min tid i Danmark

24 maj 2022
Annonce

Når Emmanuel Sabbi torsdag går på banen til Pokalfinalen, så forventer han en mindeværdig kamp med høj intensitet.

Annonce

På torsdag spiller vi vores første pokalfinale i 15 år, hvor sølvvinderne fra Herning venter, og selvom vi er ubesejret mod FC Midtjylland i denne sæson, har vi god grund til at være velforberedte midtjyderne.

- Det vil blive en kamp med høj intensitet. FC Midtjylland er et godt hold med mange spillere, der også kan arbejde individuelt. For mig handler det om at komme mere ind i feltet. Vi skal være fokuserede og turde tage chancerne, vi får, siger Emmanuel Sabbi og fortsætter:

- Det en fed mulighed for at vise, hvad vi har kæmpet for hele sæsonen. Det var en svær vej ind i Pokalfinalen, men nu er vi der, og nu skal vi bare vise, hvad vi kan.

Pokalfinalen er noget, som hele Odense har set frem til i mange år, og det samme gælder for Emmanuel Sabbi.

- Det vil være stort for mig at vinde på torsdag. Det bliver min første finale i min seniorkarriere, og det ser jeg meget frem til. Jeg har nu spillet i Danmark i fem år, og at blive pokalvinder vil blive meget definerende for min tid i landet, siger Sabbi.

Den amerikanske kantspiller har også haft foden skruet godt på til de foregående pokalkampe, hvor han har scoret mod fire af vores fem modstandere, og nu håber vi alle, at stimen kan fortsætte på torsdag.

- Jeg håber at score igen, så jeg kan slutte af med at have scoret mod fem ud af seks pokalmodstandere, slutter Sabbi med et smil.

Emmanuel Sabbi og resten af holdet tager allerede til Brøndby i morgen, hvor der vil være pressemøde kl. 16.00. Kampen spilles på torsdag kl. 15.00 på Brøndby Stadion, og DBU har netop åbnet for salget i det neutrale afsnit, og her er der stadig få billetter tilbage. 

Annonce