Drachmann: Det handler om at arbejde stenhårdt
Superliga, Førsteholdet

Drachmann: Det handler om at arbejde stenhårdt

25 maj 2019

Der venter en svær kamp mod Brøndby IF i aften, og her giver kaptajn Janus Drachmann de sidste tanker, inden det hele går løs.

OB spiller mesterskabsspillets sidste kamp i aften mod Brøndby IF, og den er sindssygt afgørende. Det kan ende i bronze, en fjerdeplads eller en femteplads, og det er enormt vigtigt at holde hovedet koldt, mener Janus Drachmann.

- Vi forbereder os på den her kamp, ligesom vi forbereder os på alle andre. Der er ingen tvivl om, der kommer en del hype omkring kampen, i og med det nok er den mest spændende kamp i den her sæson. Der kommer masser af tilskuere på lægterne, og det er højst sandsynligt sidste kamp inden ferien. Men vi forbereder os, som vi normalt gør. Vi kigger igennem og analyserer, hvad vi har gjort mod dem tidligere, hvad der har fungeret, og hvad der ikke har fungeret. Så handler det bare om at arbejde stenhårdt på at være klar. Vi glæder os alle sammen helt vanvittigt til kampen.

Selvom vi indtil videre har gjort det godt mod Brøndby i den her sæson, så bliver det stadig en meget svær kamp, siger Drachmann.

- Brøndby er et dynamisk hold, som har en masse løbestærke spillere. De er gode til at finde mellemrum, gode til at løbe dybt og gode på omstillinger. Så det er et svært hold at møde, men vi har haft gode oplevelser mod dem i denne her sæson.

Der kommer masser af fans på lægterne i dag. Sæsonrekorden er allerede slået, og det glæder kaptajn Drachmann at slutte sæsonen på hjemmebane.

- Det er jo helt vanvittigt vigtigt at kunne afgøre det hele på hjemmebane. Det var en af de fordele, vi fik ved at ligge nummer tre, da grundspillet sluttede. Så der er ingen tvivl om, at det bliver sindssygt vigtigt for os i morgen at høre lyden fra tribunerne. Det kommer til at give så meget energi til os. Jeg hører også, Brøndby kommer med mange, men jeg glæder mig til at høre hele Odense overdøve dem i morgen.

Barfoed Group og Richard Møller Nielsen Tribunen er udsolgte, og hvis du vil være med til at fylde resten af Nature Energy Park, så kan du stadig nå at købe din billet lige her.

Husk at komme tidligt på stadion! Der er en masse underholdning før kampen, blandt andet kommer En Lille Pose Støj og spiller Kim Larsen-sange.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik