Drachmann om monsterdrøn: Den kunne lige så godt være gået ind
3F Superliga

Drachmann om monsterdrøn: Den kunne lige så godt være gået ind

09 dec 2019

Janus Drachmann ærgrede sig over sit riv på overliggeren, som have fortjent en bedre skæbne. Få desuden reaktioner fra Oliver Christensen og Bashkim Kadrii.

Janus Drachmann:

- Vi starter godt og er gode i første halvleg. Vi kreerer nogle okay chancer, og jeg rammer selv overliggeren, og den kunne lige så godt være gået ind. Anden halvleg er mere jævnbyrdig med AaB lidt i teten efter den første times tid, men det bliver halve chancer. Skulle der have været en vinder, kunne det være os, men det er måske fortjent nok, at det bliver et 0-0 resultat og et point til hver.

- Vores spil langs jorden er godt, og vi er gode til at finde mellemrum. Vi laver ikke de største chancer, men vi pressede AaB godt og drog fordel af en god vind i første halvleg. De var næsten ikke over midten, men de har et enkelt skud på stolpen, men det er ikke en stor chance.

Oliver Christensen:

- I første halvleg, synes jeg, at vi spiller en god omgang fodbold. Vi får lagt pres på, og det er klart, at de har lidt svært ved at komme ud af vores pres qua, at de spiller i modvind. Det kunne de ikke rigtig lukke op, og vi var gode til at presse fremad og fik erobret mange bolde fra deres midtbane. Rigtig fin første halvleg og også vigtigt, at vi får startet kampen godt i forhold til de seneste.

Det er dejligt med endnu et cleansheet, da jeg har lukket en del mål ind i de seneste par kampe, og det er selvfølgelig aldrig rart, men vi forsvarer os fornuftigt i dag. Jeg er glad for det ene point, når vi nu ikke kunne putte en enkelt ind oppe i den anden ende, og så det er vigtigt at holde stand i den anden, og det gjorde vi fint.

Bashkim Kadrii:

Vi spiller en virkelig god første halvleg, og så skal vi bare gøre chancerne lidt større end dem, som vi skaber, da vi lige mangler det sidste for at gøre dem helt store. Anden halvleg bliver lidt rodet og jævnbyrdig. Det ene point betyder noget i dag, da vi har mulighed for at holde lidt snor i det, men vi ville gerne have haft en sejr. Et point er overordnet set okay, hvis man ser kampen som en helhed.