Drachmann: Vi skal tage situationen meget alvorlig
Førsteholdet

Drachmann: Vi skal tage situationen meget alvorlig

16 mar 2020

Vores kaptajn selvtræner derhjemme ligesom sine holdkammerater og følger nøje alle anvisninger om COVID-19.

Næsten hele verden er ramt af coronavirus COVID-19, og det betyder store ændringer i folks hverdag.

Spillerne i OB blev som bekendt bedt om at blive hjemme i sidste uge, og alle følger regeringens, sundhedsmyndighedernes og Divisionsforeningens anbefalinger.

For det er en meget alvorlig situation, vi alle er berørt af, fortæller OB-kaptajn Janus Drachmann over telefonen fra hjemmet i Horsens:

- Vi respekterer alle de retningslinjer, der kommer. Det er en mærkelig situation at stå i, men vi må alle tage vores ansvar i hverdagen. Vi er blevet bedt om at blive hjemme, og vi har fået træningsplaner, som vi følger nøje. Vi holder formen ved lige, så vi er klar til at komme tilbage, når det igen er muligt, fortæller han.

Udover at træne bliver der også tid til noget helt andet, når man nu opholder sig så meget derhjemme.

- Det er dejligt at være så meget sammen med familien. Det er virkelig kvalitetstid, og man skal jo også være skolelærer for børnene. Men det går fint, og der bliver også tid til at male stakittet, lave huller til trampolinen i haven, rydde op i garagen og slå græs i den kommende tid.

Selvom hverdagen er helt anderledes end normalt, holder Drachmann fokus og tænker sig om:

- Jeg er ved godt mod trods omstændighederne. Men denne virus har jo sat samfundet i stå, så vi skal tage situationen meget alvorlig og følge de anbefalinger, vi får fra myndighederne, slutter han.

Janus Drachmann har tidligere spillet for Grenaa IF, AC Horsens, SønderjyskE og FC Midtjylland. Han kom til OB i sommeren 2018 og har spillet 58 kampe for Striberne.