- En ekstra sjov kamp for mig
Førsteholdet

- En ekstra sjov kamp for mig

20 jun 2019

Daniel Obbekjær spillede for Næsby, fra han var fire år, og indtil han fyldte 14. I aften møder han sin gamle klub i en træningskamp, og det glæder han sig til.

Torsdag aften spiller Striberne opstartens første træningskamp. Det sker på udebane mod samarbejdsklubben Næsby Boldklub, som netop er rykket op i 2. division. For Daniel Obbekjær bliver det en ekstra speciel oplevelse, han spillede nemlig i Næsby, da han var yngre.

- Det bliver rigtig fedt igen at skulle i kamp efter tre ugers ferie. At det så er mod Næsby, gør det bare endnu sjovere for mig, og det er en kamp, jeg ser helt vildt meget frem til. Jeg spillede i Næsby, fra jeg var 4 år, og indtil jeg var 14, så det er en stor del af min fodboldopdragelse, jeg har fået i Næsby. Derfor har jeg naturligvis en speciel kærlighed til klubben, og der er ingen tvivl om, at det bliver en ekstra sjov kamp for mig i aften, fortæller Daniel Obbekjær.

Opstarten har indtil videre budt på en løbetest samt et par træningspas, og truppens yngste mand har klaret sig godt i testen og på træningsbanen – selvom det skete efter en ferie.

- Jamen, vi fik jo et fint program med hjem fra Janus Blond, vi skulle hygge os med i ferien, så vi har bestemt ikke ligget på den lade side. Jeg er på papiret yngste mand i truppen, men drengene har været rigtig gode til at tage mig med ind i fællesskabet – og når først vi er inde på banen, så handler det om at lade benene tale. Er man god nok, så er man også gammel nok – det er sådan, jeg ser på det. Så det bliver en spændende opstartsperiode, og jeg lærer hver dag, jeg træner med de andre førsteholdsspillere, siger Daniel Obbekjær.

Efter træningskampen i Næsby venter der et træningspas fredag, inden Daniel og resten af OB-spillerne i næste uge drager afsted til Faaborg på træningslejr. Selvom det bliver en hård periode, er det noget, Obbekjær ser frem til.

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at gå nogle hårde dage i møde, men det er bare fedt. Vi lever og ånder for fodbold, og står vi i en god fysisk forfatning, så er der bedre chancer for, at vi kan vinde vores kampe. I aften gælder det Næsby, og jeg glæder mig til et gensyn med klubben, og vi skal ud og spille noget god bold og forhåbentlig tage derfra med en stribet sejr.

Træningskampen mellem OB og Næsby Boldklub spilles på ALPI Arena, og der er kampstart torsdag klokken 18.00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik