Sander

06.03.2022 15:28

Efter en flot første halvleg hvor Max Fenger og Sander Svendsen havde bragt os foran med to mål, overtog SønderjyskE spildominansen i anden halvleg, så kampen endte 2-2.

Emil Holm (63.)
Ayo Okosun (19.), Jens Jakob Thomasen (39.), Kasper Larsen (48.), Andreas Alm (61. og 61.)

Røde kort:
Andreas Alm (61.)

Tilskuertal: 2673

Dommer: Aydin Uslu

Efter et par gode præstationer mod F.C. København og FC Midtjylland, skulle vi i dag se, om vi kunne tage alle tre point i Haderslev mod SønderjyskE. Som det konsekvent har været tilfældet i denne sæson, fejlede opbakningen fortsat intet, da der også til denne kamp var rigtig mange stribede fans at finde på stadion.

Kampens første store chance kom efter et kvarters tid, hvor Joel King sendte Max Fenger i dybden. Fenger timede sit løb helt rigtigt og løb fra sin direkte modstander, hvorefter han opsnappede bolden og udplacerede Lawrence Thomas i SønderjyskE-målet med en hård, flad bold mod fjerneste stolpe. 1-0 til OB, og de stribede fans gav den gas.

Kort efter kunne Fenger sende Jakob Breum i dybden på en kontra. Breum afdriblede målmanden og sendte bolden mod mål, men desværre kom der en SønderjyskE-mand i vejen på målstregen.

Det stod klart, at striberne var sultne, og det var da også OB, der kom frem til de største chancer i første halvleg. Efter godt forarbejde af Emmanuel Sabbi endte bolden ved Jens Jakob Thomasen, som fandt Sander Svendsen på kanten af feltet. Svendsen svingede venstreskøjten og sendte bolden smukt over i det lange hjørne i et sandt klassemål!

Den første halvleg var karakteriseret af et OB-overtag, hvor SønderjyskE kun sporadisk var i kontrol. Sønderjyderne blev dog aldrig for alvor farlige, og manglede kvalitet på den sidste tredjedel, så holdene gik til pause ved stillingen 0-2.

SønderjyskE startede 2. halvleg aggressivt, og der var ikke gået mange minutter, før Emil Berggren kunne trykke på aftrækkeren uden for feltet og sende bolden i en bue over Hans Christian Bernat i det fjerne hjørne. Bolden tog overlæggeren ind til reduceringen 1-2.

Straks efter spillede OB sig frem til et par store chancer, men bolden blev afvist af Lawrence Thomas i SønderjyskE-målet. 2. halvleg var startet med fyr og flamme fra begge mandskaber.

Det var ikke kun på banen, at der var gang i den. Efter en samtale mellem dommer Aydin Uslu og træner Andreas Alm fik vores cheftræner to gule kort i rap, hvorefter han blev bedt om at forlade sidelinjen.

Efter 75 minutter opsnappede Emil Berggreen en fejlaflevering fra Jørgen Skjelvik i feltet, og han bragte SønderjyskE på 2-2.

Resten af kampen blev OB presset af et højtstående SønderjyskE-hold, der dog ikke for alvor blev rigtig farlige. Det gjorde striberne til gengæld heller ikke, og kampen sluttede derfor 2-2, efter en anden halvleg hvor SønderjyskE dominerede.

Hans Christian Bernat – Nicholas Mickelson, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Joel King – Jens Jakob Thomasen, Ayo Simon Okosun – Emmanuel Sabbi (Aron Thrandarson 78.), Jakob Breum (Jørgen Skjelvik 72.), Sander Svendsen (Troels Kløve 90.) – Max Fenger (Bashkim Kadrii 78.)
Bænken: Sayouba Mandé, Jørgen Skjelvik, Robin Østrøm, Bashkim Kadrii, Troels Kløve, Alexander Juel Andersen, Aron Thrandarson

Lawrence Thomas – Marc Dal Hende, Stefan Gartenmann, Maxime Soulas – Atli Barkarson (Duplexe Tchamba 45.), Rasmus Vinderslev, Mads Albæk, Emil Holm – Peter Christiansen (Isak Jensen 90.), Kristofer Kristinsson Ingi (Emil Berggren 45.), Emil Frederiksen (Rilwan Hassan 80.)
Bænken: Emil Berggren, Nicolai Flø, Jose Gallegos, Rilwan Hassan, Isak Jensen, Robin Schouten, Duplexe Tchamba