Jakob Kehlet

Tilskuertal:
13.020

Efter en måneds ventetid blev det endelig tid til at bolden rullede på Nature Energy Park igen. Over 13.000 fans sad klar på lægterne, til det der skulle blive et brag af en kamp mod tabellens nummer fire, Silkeborg IF.

Der skulle ikke gå længe før Odense-mandskabet så sit snit til at score, og i syvende minut forsøgte Yankuba Minteh sig med et skud på mål, men den blev desværre reddet af Silkeborgs målmand.

Det var tydeligt, at Silkeborg IF forsøgte at dominere kampen, men vi fik lagt låg på deres offensiv, og Martin Hansen stod stærkt placeret mellem stolperne og afværgede skuddene.

Første halvleg bar præg af en meget livlig kamp, der bølgede frem og tilbage. Det kunne på dette tidspunkt i kampen gå begge veje, og det handlede for begge hold om at finde kynismen til at få scoret.

Spillerne kom tilbage fra pausen med fornyet energi, og det lykkedes OB at få nogle afslutninger afsted mod mål. Det skulle vise sig at give gevinst, da Yankuba Minteh en time inde i kampen fik lagt en smuk aflevering fra kanten af feltet ind mod midten til Armin Gigović, som fik prikket den ind i højre side af kassen og bragt OB foran med 1-0.

Det resulterede i liv og glade dage på tribunen, og den genopfundne energi på lægterne afspejledes i OB’s spil, der fandt hullerne i Silkeborgs forsvar og fik kæmpet sig til yderligere angreb mod mål dog uden yderligere resultat.

Føringen skulle næsten vise sig at fordobles, da en lang bold blev spillet mod Bashkim Kadrii i fronten, dog hoppede Silkeborgs forsvar højest og headede den væk.

Som kampen startede, så kampen også ud til at slutte, nemlig ligeværdigt. Silkeborgs Tonni Adamsen blev spillet ind mod mål, og efter ihærdigt forsøg fra OB’s forsvarsspiller Bjørn Paulsen på at tackle ham, var Tonni Adamsen desværre dét hurtigere og kunne dermed sparke den i mål.

1-1 skulle vise sig at blive slutresultatet på en kamp, hvor det lykkedes OB at få lukket ned for Silkeborg IF, så de kunne forlade banen med ligeligt fordelte point.