- En opgave vi glæder os til
Nyt fra U19

- En opgave vi glæder os til

20 sep 2019

Kim Engstrøm ser frem mod weekendens kamp, hvor U19-drengene jagter den femte sejr i træk, når Brøndby IF gæster Ådalen.

U19-drengene spiller lørdag middag sæsonens femte kamp, når Brøndby IF gæster Ådalen. Striberne har fået en perfekt start på sæsonen med fire sejre i de fire første runder, inden lørdagens svære ligakamp.

- Det er en opgave, vi glæder os til. Brøndby IF er et rigtig stærkt fodboldhold, som tilmed er kommet fornuftigt i gang i ligaen, og som helt sikkert kommer til at blande sig i toppen af U19-Ligaen. De har i midtugen været en tur i Polen for at spille Baltic Sea Cup qua deres gode placering i sidste sæson. De spillede med et hold, der næsten kun bestod af U19-spillere, men mødte et klart ældre mandskab fra Pogon Szczecin. Så jeg forventer, at der venter os en svær, men også rigtig spændende opgave, siger U19-cheftræner Kim Engstrøm.

Striberne har som nævnt selv fået en perfekt start, og vi er det eneste mandskab, der har hentet maksimumpoint efter de første fire runder. Det mest bemærkelsesværdige er måske, at drengene i tre ud af fire kampe har præsteret et clean sheet – og det er da også en af de ting, som cheftræneren ser som en styrke på det her hold.

- Vi står selv rigtig stærkt, i og med at vores start giver os masser af selvtillid. Vi har en trup, der både sprudler af spilleglæde og energi i øjeblikket. Det skal vi føre videre til lørdagens kamp. Vi har i starten af sæsonen set ekstremt stærke ud defensivt, og det fundament vi har skabt, skal vi gerne bygge videre på. Samtidig med det glæder vi os over, at vi også har scoret fornuftigt med mål, selvom vi med vores defensive fundament in mente ikke nødvendigvis er tvunget til at score så mange mål for at vinde kampene i øjeblikket.

Det har været småt med ændringer i truppen i de fire første årgange, hvor det har set ud til, at Kim Engstrøm langt hen ad vejen har fulgt sætningen ”Never change a winning team”. I weekenden bliver der dog ændret, men det er ikke noget, det gør cheftræneren nervøs.

- Vi har en enkelt skade i den kommende kamp, og det betyder selvfølgelig, at vi er nødt til at ændre i vores startopstilling. Det gør mig dog på ingen måder nervøs, og vi er fortrøstningsfulde omkring det, for jeg ved, at vi har flere fuldgode erstatninger i truppen. Dem der ikke har spillet så meget U19-Liga har spillet U18-kampe mod reserver fra 2. division, så vi er klar, ligegyldigt hvem fra truppen der bliver valgt til lørdagens kamp, fortæller Kim Engstrøm, inden han kommer med sit bud på, hvad der bliver afgørende lørdag.

- Vi skal kunne holde vores defensive organisation, plus vi skal blive lidt skarpere på bolden, end vi var i Lyngby. Vi vandt 3-0, men der var flere ting, som skal forbedret. Det har vi arbejdet med i denne uge, og vi har en helt klar plan for, hvordan vi skal slå BIF, og selvfølgelig har vi også en forventning om, at den plan kan blive succesfuld. Samtidig ved vi, at det bliver vanskeligt, for det er et meget stærkt hold, der kommer til Ådalen denne lørdag.

Kampen mellem OB og Brøndby IF i U19-Ligaen fløjtes i gang lørdag klokken 12.30. Den er kun en af mange hjemmebanekampe i denne weekend, og du kan se hele weekendens program ved at klikke her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik