- En svær, men ikke umulig opgave
Superliga

- En svær, men ikke umulig opgave

06 dec 2018

Jakob Michelsen ser frem til fredagens kamp mod FCM, hvor han forventer en svær, men også sjov opgave mod de regerende danske mestre.

Fredag aften spiller OB 19. runde af Superligaen på udebane mod FC Midtjylland. Hjemme på MCH Arena er de danske mestre særdeles godt kørende, og i denne sæson har de hentet 25 ud af 27 mulige point på hjemmebane, og de har en målscore på 28-6 i de ni kampe. Vores cheftræner, Jakob Michelsen, forventer da helt klart også, at det bliver svært for de stribede tropper i fredagens kamp.

- Det bliver en svær opgave, men bestemt ikke en umulig opgave. Der er ingen tvivl om, at FCM har et fantastisk fodboldhold, de er danske mestre, med i guldkampen igen i år og så møder vi dem tilmed i Herning, hvor de traditionelt set er fantastisk godt kørende. Mange hold har haft det svært i Herning, så jeg tænker, at det er en sjov, men også svær opgave, der venter os i morgen aften, siger Jakob Michelsen.

FCM er godt kørende i ligaen, men det er vi også selv. Ni ubesejrede kampe i ligaen i træk, og i de fire seneste udebanekampe har vi ikke tabt. Derfor tror Jakob Michelsen da også på, at der er muligheder for en stribet overraskelse.

- Fodbolden er som altid rund, og Superligaen er, som den er, derfor har vi naturligvis chancen for at skabe et godt resultat. Vi er selv godt kørende i øjeblikket, men vi skal møde et rigtig godt FCM-hold. De er naturligvis favoritter, men chanceløse mener jeg bestemt ikke, vi er, fortæller cheftræneren.

44 mål har midtjyderne scoret i de første 18 runder, og i den anden ende er der kun indkasseret 18 mål. De har således både den bedste defensiv og offensiv i ligaen, og pointmæssigt er det kun FCK, der har klaret sig en my bedre end FCM. Michelsen har tydeligvis også respekt for fredagens modstander, når han bliver spurgt om, hvad FCM er gode til.

- Jeg synes, de har fået samlet et efter danske standarder meget komplet mandskab. Det er dem og FCK, der er de suverænt bedste i Danmark lige pt, og allerede nu kan man vel nærmest konkludere, at guld og sølv skal fordeles mellem de to mandskaber. Så det er toppen af poppen, vi skal møde. De er gode med bolden, de har masser af power, dygtige i omstillingerne og rigtig stærke på standarder. Dertil har de både en god og bred trup, så det bliver vanvittigt svært for os, siger Jakob Michelsen

Kampen mellem OB og FC Midtjylland spilles fredag klokken 19:00 på MCH Arena. Er du forhindret i en fredagstur til Herning, så bliver kampen vist på TV3 Sport, hvor der er optakt fra klokken 18:15.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik