Endelig er der bold igen: Nu skydes foråret i gang
3F Superliga

Endelig er der bold igen: Nu skydes foråret i gang

11 feb 2020

Søndag spiller vi den første kamp i et utroligt vigtigt forår, når Brøndby IF gæster Nature Energy Park kl. 18.

Vi har glædet os i to måneder, og nu lugter det endelig af fodbold på Fyn igen.

Søndag d. 16. februar kl. 18 tager Striberne hul på anden halvdel af sæsonen 2019/2020, og det bliver et gedigent brag mod Brøndby IF, der skal skydes af på Nature Energy Park.

Hvis vi lige skal ridse den kommende tid op, så venter der seks kampe, som afgør hvilket slutspil, vi skal deltage i.

I sidste sæson nåede vi top seks og fik den bedste placering i otte år, og det er klart, at vi går efter at komme med i den bedste halvdel igen. Vi er et point fra, og derfor er denne kamp også utrolig vigtig i kampen om at nå mesterskabsspillet.

I kan derfor forvente et sultent og toptunet mandskab, som har haft en rigtig god opstart i det nye år. Træningsturen til Belek i Tyrkiet gik glimrende, og nu er vi for alvor klar til at spille bold i Odense igen.

Inden kampen fløjtes i gang, vil vi hylde Årets Spiller 2019, Jeppe Tverskov, og Årets Fund, Oliver Christensen, og der vil være et minuts klapsalver for OB-legenden Børge Jakobsen.

Interessen for kampen på søndag er meget stor, så kom i god tid og tag gerne cyklen. I vil som altid kunne besøge vores Albani Fanzone, hvor Jonas & Frank vil underholde, og så vil der være en ekstra overraskelse til jer alle sammen. Men mere om det senere på ugen.

Der er også underholdning i vores Faxe Kondi Familiezone, hvor Katten Victor selvfølgelig vil været til stede, og der vil være ansigtsmaling, oppustelige dåser og bold i pannabanen.

I får også mulighed for autografer fra vores spillere før og efter kampen, og spillerne på banen hylder jer selvfølgelig for opbakningen efter opgøret.

Vi glæder os så meget til at komme i gang igen, og vi håber, at I vil møde talstærkt op og støtte Striberne i jagten på tre vitale point.

Forza, Odense!

Har du ikke billet til kampen OB-Brøndby, kan du købe nu og spare 40 kr. pr. styk.

Vi er meget tæt på at slå rekorden for flest solgte sæsonkort. Køb dit nu og vær med til at skrive historie.