IMG_9700

06.05.2019 15:02

Reserverne fulgte trop på Superligaholdet i går og vandt 3-1 over FC Midtjylland i dag.

3-1 Anders K. Jacobsen (89.)

Der var smæk på fra starten, da vi i dag tog imod FC Midtjylland i Reserveligaen.

To minutter var spillet, da Jonathan Harboe fyrede på kassen, men lige på Oliver Ottesen i Ulvenes bur.

Så var der mere held et par minutter senere. En fremragende kontra blev kørt efter et FCM-hjørne, hvor Rasmus Festersen til sidst lavede en cut-back aflevering i venstre side til Anders K. Jacobsen, som bankede bolden ind med venstre.

Blot seks minutter senere var der dobbelt op. Mathias Greve drev bolden det sidste stykke og lige uden for feltet hakkede han til den med venstreskøjten, og så stod der skam 2-0.

Så vågnede midtjyderne lidt op, og især i deres venstre side kom de igennem ved Rafael Kurzawa. Også Evander viste prøver på sin kunnen og havde et fint forsøg på frispark, som Sayouba Mandé dog tog sig behændigt af.

Vi havde et par chancer ved Festersen og Nicklas Helenius, men så var det gæsternes tur. Flere gange brændte det på, og 10 minutter før pausen fik Artem Dovbyk bolden i venstre side af feltet og klappede den fladt ind til venstre for Mandé.

Junior Brumado var tæt på at udligne inden pausen, men afslutningen sneg sig lige udenom stolpen.

Anden omgang startede med et drøn fra Yao, som havde den rigtige retning, men lige drejede af til sidst. Bozhidar Karaev havde et hovedstød, inden Mads Frøkjær-Jensen sendte Yao afsted igen, men afslutningen gik uden om endnu engang.

Efterhånden som halvlegen skred frem, kom FCM til flere chancer. Indskiftede Victor Dawa havde et godt forsøg, som dog blev blokeret. Der kom mere og mere pres på vores forsvar, men Anton Pedersen og Daniel Obbekjær gav den som et rutineret stopperpar, og der blev delt fortjente high-fives ud imellem de to.

Et par minutter før tid satte Frøkjær sig igennem og var tæt på at lobbe bolden i mål, men minuttet efter var der kasse. Anders K. Jacobsen blev spillet fri, og han chippede bolden iskoldt ind til 3-1.

Derved blev det, og for anden dag i træk vandt vi 3-1 over FC Midtjylland.

Træner Henrik Hansen sagde efter kampen:

- Jeg har rost spillerne for at vinde kampen og for at komme med den helt rigtige indstilling og attitude til sådan en kamp. Vi spiller en flot første halvdel af første halvleg og er i kontrol i anden halvleg, selvom vi offensivt måske ikke var prangende.

- De kommer med en meget stærk trup og skifter også i pausen gode spillere ind, men det er det match, vi søger for vores spillere, og i dag var en god oplevelse, hvor især vores unge spillere fik en del med.

- De mål og de chancer, vi skaber, kommer efter godt og direkte spil. Det er jeg meget tilfreds med, og så synes jeg som sagt, at indstillingen var den rigtige. Vi havde mange dødbolde imod os, og det klarede vi godt mod en god modstander. Så en meget positiv kamp med megen læring til specielt de unge.

Sayouba Mandé – Gustav Grubbe (Jonas Skytte, 73.), Daniel Obbekjær, Anton Pedersen, Yao – Mathias Greve, Jonathan Harboe (Anders Klynge, 68.), Mads Frøkjær-Jensen, Rasmus Festersen (Oliver Skolnik, 65.), Anders K. Jacobsen, Nicklas Helenius

Bænken: Philip Gejl, Oliver Skolnik, Jonas Skytte, Anders Klynge, Nicolai Skøtt, Tarik Ibrahimagic