Endnu en forlængelse: Oliver Lund får to år mere hos Striberne
Nyt fra OB

Endnu en forlængelse: Oliver Lund får to år mere hos Striberne

15 maj 2019

Oliver Lund har forlænget sin kontrakt, så den løber to år mere.

Først var det Ryan Johnson Laursen, der forlængede med OB, og nu har vi endnu mere godt nyt: Oliver Lund har skrevet under på en kontraktforlængelse på to år fra sommeren 2019.

Den oprindelige var på et halvt år fra januar i år, og nu har klubben og Lund altså givet hinanden håndslag på yderligere et par år.

En naturlig konsekvens ovenpå et flot forår, siger sportsdirektør Jesper Hansen:

- Vi var enige om, at vi skulle se hinanden an, og det har været en stor succes. Han har en power og fysik, der passer godt til vores spillestil, og så kan han dække mange positioner på banen. Han har en personlighed og et humør, der passer perfekt ind i klubben, så vi er ret glade for, at han forlænger.

Det er er en glæde, som Oliver Lund også deler:

- Det er jo gået godt, og det har været et perfekt match. Vi skulle lige se hinanden an, og det hele har bare passet sammen. Der er nogle spændende ting i gang i klubben, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg er inde i et godt forløb og føler mig i fin form lige nu. Der er en super synergi på holdet, hvor vi komplimenterer hinanden godt. Alle er utroligt målrettede og stiller høje krav til hinanden. Det kan jeg godt lide.

28-årige Oliver Lund kom til fra Lyngby Boldklub i januar og er i gang med sin anden periode i OB. Den første løb fra 2015-2017. Han har spillet 62 kampe for klubben, lavet et mål og syv assists indtil nu.