WhatsApp Image 2022-10-21 at 20.19.29

21.10.2022 19:46

OB vandt fredagens kamp mod Lyngby BK i Emmanuel Sabbis tilbagekomst på Nature Energy Park.

Advarsler:
OB: Armin Gigovic (24.), Alassana Manneh (37.), Armin Gigovic, rødt kort (82.), Martin Hansen (89.)

Lyngby BK: Magnus Westergaard (39.)

Kampens dommer:
Jørgen Daugbjerg Burchardt

Tilskuertal:
8.104 tilskuere

Der var dømt et brag af en fredagskamp på Nature Energy Park, hvor OB kom fremragende fra start. Allerede i det tredje minut fik Yankuba Minteh fat i bolden, og han sendte et sikkert indlæg ind til midten af målfeltet, hvor den nåede ind til Bjørn Paulsen, som fik fod på bolden og satte den i kassen.

Der skulle ikke gå mange minutter yderligere, før Yankuba Minteh i det niende minut lagde bolden tilbage til Alassana Manneh, som derefter bragede bolden ind i nettet bag Lyngby-keeperen og gjorde det til 2-0.

OB dominerede for alvor de første tyve minutter af aftenens kamp, da de fik lukket ned for Lyngbys angreb.

I det 29. minut fik Lyngby en chance, da de forsøgte sig med en afslutning efter et hjørnespark, men Martin Hansen brillierede med en feberredning mellem stolperne.

Kort før halvleg, vandt Franco Tongya duellen mod Lyngbys forsvarsspiller og sparkede overlegent bolden i det lange hjørne hen over målmanden, og OB kunne gå til pause med en 3-0 føring.

En første halvleg der generelt bar præg af mange kontraløb, erobringer af Lyngbys bolde dybt på deres banehalvdel og et væld af chancer til OB.

Lyngby kom bedst tilbage fra pause, dog stadig uden at komme frem til noget. OB fortsatte taktikken fra første halvleg med at lure på de farlige kontraer.

Lyngby fik i det 62.  minut reduceret til 3-1 efter en dybdebold, som endte helt oppe i hjørnet.

Dette viste sig at vække liv i OB-mandskabet, da de kort efter kæmpede sig til endnu et skud på mål mod krogen leveret af Issam Jebali, men Lyngby-målmanden afværgede den.

En 2. halvleg hvor mandskaberne generelt buldrede lidt frem og tilbage fra ende til ende, hvor begge hold kæmpede sig til chancer, dog uden resultater.

3-1 skulle vise sig at blive slutresultatet, og OB kunne gå i omklædningen efter en velspillet kamp.