Endnu et Jysk/Fynsk Mesterskab til Akademiet!
Nyt fra U15

Endnu et Jysk/Fynsk Mesterskab til Akademiet!

26 jun 2019

U15-drengene gjorde U14-drengene kunsten efter, da de onsdag aften spillede endnu et Jysk/Fynsk Mesterskab hjem til Akademiet.

U15-Liga (Finale i Jysk/Fynsk Mesterskab)
Onsdag 26. juni, kl. 19.00, Ølholm
OB – Randers FC 1-0 (0-0)
1-0 Gustav Vinter (54’)

Kampens forløb:
Onsdag aften skulle de unge drenge fra Akademiet forsøge at spille endnu et Jysk/Fynsk Mesterskab til Ådalen, efter U14-drengene i weekenden slog AGF med 4-0. Denne onsdag var det U15-drengenes tur, der skulle forsøge at genvinde mesterskabet i U15-årgangen, og her var modstanderen Randers FC. Netop OB og Randers tørnede også sammen i U14-årgangen i sidste sæson, og dengang endte det med en snæver sejr til Randers.

Derfor var det en flok revanchelystne OB-spillere, der gik på banen til kampen, men det samme var drengene fra Kronjylland. Det resulterede i en rodet finalekamp, og det var tydeligt, at drengene var klar over, der var meget på spil.

I perioder var der rigtig god fodbold mellem de velspillende mandskaber, men det kneb med at skabe chancer for de to mandskaber, der ydermere stod godt til hinanden fysisk i en kamp, hvor dommeren lod dem gå til makronerne. Derfor blev der givet og taget, og holdene havde hver deres perioder. Striberne var mest på bolden, mens Randers primært forsøgte at straffe os på omstillinger.

Midtvejs inde i anden halvleg fik vi så en scoring. Selvom begge hold undervejs havde spillet sig frem til store chancer, så var det ikke en af dem, der gav scoringen. Det var Gustav Vinter, der trykkede af fra distancen, og selvom skuddet både manglede saft og kraft, så gik den på forunderlig vis i kassen så Ulrik Bredegaards tropper kom på sejrskurs.

I slutningen blev det en smule dramatisk, da Randers pressede på, men de havde fortsat problemer med at skabe chancer, om end der på standarderne var pres, spænding og dramatik. Det gav dog ikke udbytte for kronjyderne, og så kunne striberne taget sæsonens andet Jysk/Fynske Mesterskab af to mulige med hjem til Ådalen, ligesom det er andet år i træk at Ulrik Bredegaard tager mesterskabet med U15-årgangen!

U13-drengene fra Akademiet har i weekenden chancen for at fuldende hattricket, når de lørdag møder FC Midtjylland i finalen om det Jysk/Fynske Mesterskab.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Jeg er sindssygt stolt! Nu har vi vundet det Jysk/Fynske Mesterskab to år i træk, og det kan måske føles som om, det bare er noget, vi går, men jeg har været i gamet i så mange år, at jeg ved, det ikke er et spørgsmål om, at vi har været dygtige i et par år. Vi har i mange år arbejdet benhårdt for at løfte produktet på Akademiet, og jeg er så heldig, at jeg i de sidste par år har høstet frugterne, men det er et kæmpe stort arbejde fra alle trænere og spillere på Akademiet, som jeg er stolt af at være en del af.

OB’s holdopstilling:
Marcus Alstrup – Valdemar Astrup, Viktor Hansen, Hjalte Gaarde, Frederik Tao – Max Ejdum, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Gustav Vinter – Tobias Augustinus-Jensen, Oliver Roche
Bænken: Kristoffer Jørgensen, Karl Emil Callesen, Victor Birkholm

Næste kamp:
Lørdag 29. juni, kl. 10.00, OB – Sanderum, Pokalfinale, Idrætscenter Nyborg

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik